Sorteren op:

Mat zwarte omafietsen 20 inch: korting 10-40%

Mat zwarte omafietsen 20 inch bieden de mogelijkheid om er meerdere jaren plezier van te hebben. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
Uw dochter kan er namelijk al vanaf een leeftijd van ongeveer 6 jaar op fietsen om er daarna meerdere jaren plezier aan te beleven. De 20 inch omafietsen mat zwart hebben een zadel en een stuur die versteld kan worden en op die manier kan worden aangepast op de lengte van uw kind. Het is dan ook mogelijk dat uw kind tot een jaar of 8 op een 20 inch omafiets mat zwart kan fietsen.

De omafietsen 20 inch mat zwart zijn uniek en origineel door het authentieke karakter. Het gebogen frame van de omafiets 20 inch mat zwart vormt daarvoor de basis in combinatie de jasbeschermers. Het is altijd aangenaam om te fietsen doordat er sprake is van een ideale zithouding.

Omafiets 20 inch mat zwart: direct leverbaar vanuit voorraad

Het is natuurlijk leuk om samen met uw dochter een mat zwarte omafiets 20 inch uit te zoeken. Of in het geval de aankoop van een 20 inch omafiets mat zwart een verrassing is erachter te komen wat uw dochter het leukste vindt. Zo kunt u een goede keuze maken uit het aanbod met 20 inch omafietsen mat zwart.

> Complete aanbod van 20 inch omafietsen

Snelle levering in één werkdag

Voor alle omafietsen 20 inch mat zwart geldt dat er sprake is van het uit voorraad kunnen leveren. Dat biedt in ieder geval de garantie op een snelle levering. Mocht u een keuze maken voor 13.00 uur en ook voor deze tijd de bestelling van een omafiets 20 inch mat zwart doorgeven dan bezorgen wij de volgende dag. Als extra service van Fietsenopfietsen.nl worden er bij u geen verzendkosten in rekening gebracht. Een optie tot betalen na ontvangst is overigens beschikbaar.

> Complete aanbod: goedkope omafietsen