Sorteren op:

Mat zwarte opafietsen: tot 40% voordeel!

Mat zwarte opafietsen zijn echte klassiekers en hebben een authentiek karakter met een stoere en robuuste Lees door

Van laag naar hoog sorteren

7 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

7 producten in totaal

Filteren
per pagina
uitstraling. Aangezien er meerdere fietsfabrikanten zijn die deze modellen ontwikkelen, is er sprake van subtiele verschillen in het ontwerp en uitvoering. U kunt dan ook een mat zwarte opafiets uitzoeken die helemaal is afgestemd op uw wensen. De afbeeldingen van de mat zwarte opafietsen spreken al voor zich en bij elk model staan de specificaties verder beschreven.

De opafietsen mat zwart verschillen in ontwerp. Zo zijn er uitvoeringen die over een voordrager beschikken en modellen die zonder voorrek zijn ontwikkeld. Verder beschikken niet alle opafietsen mat zwart over jasbeschermers. De kettingkast is standaard gesloten uitgevoerd. Bij bepaalde modellen is de bagagedrager voorzien van snelbinders en ook wordt de keuze geboden voor een uitvoering met of zonder versnellingen.

Opafiets mat zwart met gratis verzending

De mat zwarte opafiets waar uw voorkeur naar uitgaat, wordt vanuit onze ruime voorraad beschikbaar gesteld. Dat houdt in de praktijk in dat mat zwarte opafietsen die voor 13.00 uur worden besteld op een werkdag direct voor verzending gereed worden gemaakt en al binnen een dag kunnen worden geleverd. De mat zwarte opafiets worden bovendien met gratis verzending bezorgd, zodat u geen rekening hoeft te houden met verzendkosten. Overigens is deze service op het complete assortiment van toepassing.

> Een andere opafiets uitzoeken?

Ook geschikt voor tieners!

De opafietsen mat zwart zijn comfortabel in gebruik en ideaal om dagelijks op te fietsen naar bijvoorbeeld het werk of naar school. Tieners kunnen namelijk ook al prima uit de voeten op een opafiets mat zwart met wielmaat 28 inch. In de tabel met inchmaten kunt u nagaan vanaf welke leeftijd de herenfiets geschikt is of vanaf welke lengte er op kan worden gefietst. Koopt u de fiets voor uw zoon? Dan kunt u samen een keuze maken.

> Een andere herenfiets kopen?