Sorteren op:

Mat zwarte transportfietsen 28 inch met versnellingen

Mat zwarte transportfietsen 28 inch met versnellingen worden door Fietsenopfietsen.nl in zowel damesuitvoeringen als herenuitvoeringen aangeboden. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

11 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

11 producten in totaal

Filteren
per pagina
Het grote verschil daartussen spreekt voor zich. De herenuitvoering van de 28 inch transportfiets mat zwart met versnellingen heeft namelijk een dubbele stang. Die ontbreekt bij de 28 inch transportfietsen mat zwart met versnellingen voor de dames.

De transportfietsen 28 inch mat bruin met versnellingen zijn ideaal voor dames en heren, maar ook voor jongeren vanaf 12 jaar die steeds weer zo comfortabel mogelijk willen fietsen. Comfortabel fietsen is op een transportfiets 28 inch mat bruin met versnellingen altijd mogelijk. Dat geldt onder alle weersomstandigheden, want bij zware tegenwind kunt u gewoon ervoor kiezen om wat lichter te trappen. Wilt u zo snel mogelijk vooruitkomen en heeft u wind mee? Dan kunt u de versnelling in de zwaarste stand zetten.

28 inch transportfiets mat zwart met versnellingen: morgen bezorgd

De mat zwarte transportfiets 28 inch met versnellingen waar uw voorkeur naar uitgaat, kan heel snel worden geleverd. Heel snel betekent bij Fietsenopfietsen.nl al de volgende dag. Indien u voor 13.00 uur de bestelling van de 28 inch transportfiets mat zwart met versnellingen realiseert dan bent u ervan verzekerd dat de levering morgen plaatsvindt. Alle 28 inch transportfietsen mat zwart met versnellingen zijn op voorraad.

> Toch een andere 28 inch transportfiets?

Met fietskrat of fietsmand

De verzending van de transportfietsen 28 inch mat zwart met versnellingen is voor u altijd gratis. Fietsenopfietsen.nl hanteert deze service voor alle producten en dus ook voor de transportfiets 28 inch mat zwart met versnellingen die u bij ons aanschaft. Mocht u meteen ook een fietskrat of fietsmand willen aanschaffen dan wordt de bestelling samen met de fiets bij u afgeleverd. Hiervoor geldt ook dat er geen verzendkosten zijn. Verder kunt u direct afrekenen of pas nadat de bestelling door u is ontvangen.

> Bekijk ook de andere goedkope transportfietsen