Sorteren op:

Een meisjesfiets met mandje: bestel vandaag met 40% korting

Wilt u een mooie fiets kopen voor uw dochter? Schaf dan niet zomaar een fiets voor Lees door

Van laag naar hoog sorteren

47 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

47 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
haar aan, maar koop een meisjesfiets met mandje. Een meisjesfiets met mandje ziet er niet alleen hartstikke schattig uit, maar is bovendien praktisch. Uw dochter kan haar pop of knuffel in het mandje doen, maar ook haar broodtrommeltje als ze naar de kinderopvang, de peuterspeelzaal of naar school gaat.

Op deze pagina vindt u ons complete aanbod meisjesfietsen met mandje. Bekijk de fietsen in ons grote aanbod en u vindt vanzelf een fiets die niet alleen perfect bij uw prinsesje past, maar bovendien binnen uw budget valt. In onze online shop krijgt u altijd korting, dus u weet zeker dat u van de laagste prijs profiteert.

De voordelen van een meisjesfiets met mandje

Een meisjesfiets met mandje ziet er niet alleen leuk uit, maar heeft ook diverse praktische voordelen. Ten eerste kan uw dochter haar broodtrommeltje in haar mandje doen. Dit betekent dat u deze niet meer hoeft te sjouwen, maar dat uw dochter haar boterhammen gewoon zelf mee kan nemen.

Daarnaast biedt een mandje veiligheid. Heeft uw dochter een mandje op haar fiets, dan hoeft ze haar tas namelijk niet om haar schouder of op haar rug te dragen. Dit betekent dat ze niet belemmerd wordt in haar bewegingen tijdens het fietsen. Dit is beduidend veiliger dan het fietsen met een tas.

De juiste maat fiets kopen

Wij verkopen meisjesfietsen met mandje in de maten 10 inch, 12 inch, 14 inch, 16 inch, 18 inch en 20 inch. Aan de linkerzijde van deze pagina vindt u een kolom. In deze kolom kunt u aangeven welke maat fiets u zoekt voor uw dochter. Heeft u geen idee? Neem onderstaand overzicht dan door en u weet precies welke maat fiets uw dochter nodig heeft.

  • Maat 10 inch: een lengte van 85 tot 100 centimeter.
  • Maat 12 inch: een lengte rond de 95 centimeter.
  • Maat 14 inch: een lengte rond de 100 centimeter.
  • Maat 16 inch: een lengte rond de 105 centimeter.
  • Maat 18 inch: een lengte rond de 110 centimeter.
  • Maat 20 inch: een lengte rond de 115 centimeter.

Let op: is uw dochter rond de 95 centimeter groot? Dan is het misschien verleidelijk om een fiets van 14 inch voor haar te kopen, maar in dit geval is deze fiets toch echt te groot voor haar. Koopt u een te grote fiets, dan kan uw dochter niet met haar beide voeten bij de grond. Dit kan erg gevaarlijk zijn.

Welke maten meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

Alle maten. Meisjesfietsen verkopen wij voor de allerkleinsten van 1-3 jaar (10 inch) tot en met de oudere leeftijden 10 -14 jaar (26 inch). Kijk vooral naar de lichaamslengte wanneer je de juiste maat wilt uitkiezen. 10 inch= is geschikt voor 85-100 cm, waarbij 26 inch geschikt is voor rond de 145 cm.

Welke merken meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

We verkopen bekende merken als Altec, Popal, Spirit en Volare. Maar ook bijvoorbeeld voor de kleine kinderen de bekende stripfiguren als DisneyFrozen 2, Disney Princess, Minnie Mouse en Peppa Pig.

Hebben de meisjesfietsen ook versnellingen?

Jazeker. Voornamelijk de fietsen voor oudere meisjes hebben versnellingen. Vanaf de 20 inch fietsen kun je kiezen voor een fiets met versnellingen.