Sorteren op:

Meisjesfiets met voorrekje online bestellen: snel én gratis verzonden

Steeds meer kinderfietsen hebben een voorrekje. Een voorrekje ziet er niet alleen stoer uit, maar is Lees door

Van laag naar hoog sorteren

130 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

130 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
bovendien erg praktisch. Als uw dochter een tas mee naar school moet nemen, kan ze deze op het voorrekje van haar fiets zetten. Hetzelfde geldt voor andere tassen, waaronder de gymtas, de sporttas, de logeertas en ga zo maar door. En wil ze een fietstochtje maken met haar pop? Dan mag de pop gerust op het voorrekje van de fiets zitten. Uw dochter hoeft de pop niet vast te houden en dit maakt het fietsen een stuk veiliger.

Bestelt u vandaag een meisjesfiets met voorrekje in onze online shop, dan verzenden wij uw aankoop dezelfde dag nog. Dit betekent dat u de nieuwe fiets van uw dochter de volgende dag al in huis heeft. En hier hoeft u geen verzendkosten voor te betalen, want deze nemen wij altijd voor onze rekening.

Meisjesfietsen in diverse maten

Wij verkopen meisjesfietsen in tien verschillende maten. Ook als u een meisjesfiets met voorrekje wil kopen voor uw dochter, kunt u uit diverse fietsmaten kiezen. In de kolom aan de linkerzijde van deze pagina kunt u aangeven welke fietsmaat u zoekt voor uw dochter. Heeft u geen idee welke maat dit is? Meet uw dochter dan op en zoek haar lengte in onderstaand overzicht. Nu weet u direct wat haar fietsmaat is.

  • 10 inch: 85 tot 100 centimeter.
  • 12 inch: ongeveer 95 centimeter.
  • 14 inch: ongeveer 100 centimeter.
  • 16 inch: ongeveer 105 centimeter.
  • 18 inch: ongeveer 110 centimeter.
  • 20 inch: ongeveer 115 centimeter.
  • 22 inch: ongeveer 122 centimeter.
  • 24 inch: ongeveer 130 centimeter.
  • 26 inch: ongeveer 145 centimeter.
  • 28 inch: minimaal 145 centimeter.

Wij raden u absoluut af om een fiets op de groei te kopen voor uw dochter. Op een te grote fiets kan uw dochter zich niet veilig voortbewegen. Neem daarom altijd een fiets in exact de juiste maat, ook als dit betekent dat uw dochter hier snel weer te groot voor zal zijn. Is dit het geval, dan verkoopt u de fiets gewoon weer. Van dit geld kunt u een nieuw exemplaar kopen.

> Online een houten loopfiets kopen: Vandaag besteld = verzending binnen 24 uur!

Tip: koop een goed slot voor de fiets

Niet alleen de fietsen van volwassenen worden gestolen, ook kinderfietsen worden regelmatig door fietsendieven meegenomen. Zeker kinderfietsen met voorrekje zijn populair, simpelweg omdat deze zo stoer en praktisch zijn. Wilt u voorkomen dat de fiets van uw dochter gestolen wordt? Koop dan een goed slot voor de fiets en leer uw dochter haar fiets op slot te zetten.

Welke maten meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

Alle maten. Meisjesfietsen verkopen wij voor de allerkleinsten van 1-3 jaar (10 inch) tot en met de oudere leeftijden 10 -14 jaar (26 inch). Kijk vooral naar de lichaamslengte wanneer je de juiste maat wilt uitkiezen. 10 inch= is geschikt voor 85-100 cm, waarbij 26 inch geschikt is voor rond de 145 cm.

Welke merken meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

We verkopen bekende merken als Altec, Popal, Spirit en Volare. Maar ook bijvoorbeeld voor de kleine kinderen de bekende stripfiguren als DisneyFrozen 2, Disney Princess, Minnie Mouse en Peppa Pig.

Hebben de meisjesfietsen ook versnellingen?

Jazeker. Voornamelijk de fietsen voor oudere meisjes hebben versnellingen. Vanaf de 20 inch fietsen kun je kiezen voor een fiets met versnellingen.