Meisjesfietsen 12 inch met voorrekje: een groot aanbod

Bent u opzoek naar een 12 inch meisjesfiets met voorrekje, dan heeft u een groot assortiment Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
om uit te kiezen. Dat het aanbod zo groot is, komt doordat bijna alle kinderen gebruik maken van het voorrekje. Een voorrekje is heel praktisch, omdat een kind hier spullen op kan meenemen. Het is makkelijk om een mandje op het voorrek te bevestigen, waarmee kinderen nog makkelijker dingen mee kunnen nemen. Zo hoeft u niet meer de spullen van uw kind te dragen, en is uw kind trots om haar eigen spullen mee te nemen. Vaak vinden kinderen het ook leuk om wat boodschappen in de mand mee te nemen. Door de fiets voor 13.00 te bestellen, is deze vaak de volgende dag al binnen.

12 inch meisjesfiets met voorrek: dubbel profiteren van korting

Bij het bestellen van een 12 inch meisjesfiets met voorrek, krijgt u dubbel korting. Naast de al lage prijs van de fiets geven wij vaak een flinke korting, welke kan oplopen van 5 tot 40% op het aankoopbedrag. Bestelt u ook meteen een mandje op de fiets, dan krijgt u op dit mandje ook nog eens korting, vaak van wel 10%. Deze korting krijgt u ook als u bij de fiets een kinderfietsslot besteld. Inclusief deze dubbele korting, kunt u bij ons dus veel geld besparen dankzij de volgende punten:

  • Verzending is gratis.
  • Wij rekenen geen kosten voor het afmonteren van de fiets, omdat u dit zelf doet.
  • Een flinke korting op de aankoopprijs.
  • Korting op accessoires, wanneer u deze meteen met de fiets besteld.

Het zadel en het stuur kunt u makkelijk zelf hoger zetten, daardoor gaat de fiets langer mee dan een paar maanden. Heeft u een fiets uitgekozen, dan is er ook nog de optie om een voordelige fietsverzekering af te sluiten. Deze verzekering is een jaar geldig, waarna u de mogelijkheid krijgt deze te verlengen.

> Bestel online uw meisjesfietsen 14 inch: Verzending = gratis!

Een schone fiets heeft een langere levensduur

Naast het normale onderhoud, zoals bijv. het controleren en oppompen van de banden, is het ook belangrijk de fiets schoon te houden. Dit ziet er niet alleen goed uit, maar is ook goed voor de levensduur van het stalen frame. Door het frame vooraf met siliconenspray te behandelen, is deze beter bestand tegen regen, waardoor het frame minder snel roest. Met een doek en een emmer water kunt u het meeste vuil al van een fiets afhalen. Zorg wel altijd dat u de fiets droog wegzet, om roest te voorkomen. Door producten te gebruiken welke een beschermlaag op het frame achterlaten, verlengt u ook de levensduur van de fiets. Probeer de fiets ook altijd op een droge plek te zetten, zoals een schuur, zodat de fiets minder snel slijt door de weerselementen.

> Bestel vandaag vóór 13.00 uur uw 14 inch jongensfietsen = morgen gratis thuisbezorgd!