Sorteren op:

Spirit meisjesfietsen 16 inch: niet goed = geld terug

Bij fietsenopfietsen.nl doen we er alles aan om onze klanten tevreden te houden, daarom hebben wij Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
een niet goed, geld terug regeling. Nog een voorbeeld hiervan is de mogelijkheid om achteraf de meisjesfiets 16 inch van Spirit te betalen, zodat u zeker weer dat de fiets naar wens is voor u deze betaald. De meisjesfietsen in ons assortiment hebben naast de altijd lage prijs, vaak ook nog een korting welke van de prijs af gaat. Dit in combinatie met de gratis verzending, zorgen ervoor dat u bij ons goedkoop uit bent. De Spirit meisjesfietsen 16 inch zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, waarbij er vaak stickers op het frame zitten met plaatjes van bijvoorbeeld bloemen. De fiets is vaak niet helemaal één kleur, meestal is het zadel, de handvatten en de kettingkast een andere kleur. Het is altijd verstandig het kind zelf te betrekken bij het uitzoeken van de fiets, zo zal deze uitkijken naar de bezorging en ook sneller zelf leren fietsen.

16 inch meisjesfiets van Spirit: Een stevig model

Met een Spirit meisjesfiets 16 inch, kiest u voor een stevige fiets. Het frame is van staal, en sommige van de Spirit meisjesfietsen hebben een dubbele middenstang. Bij de fietsen zonder dubbele middenstang, is de middenstang dan juist weer extra dik. Omdat er bij een frame van staal na verloop van tijd kans is op roest, is het slim om het frame in te sprayen met een siliconenspray. Dit verkleint de kans op roest, waardoor de fiets een veel langere levensduur heeft. Natuurlijk helpt het ook om de fiets te beschermen tegen verschillende weerselementen, door deze bijvoorbeeld in een schuur of binnen te zetten. Staat de fiets toch buiten, zet deze dan tegen een muur of onder een afdak, zodat deze alsnog deels bescherming heeft. Een 16 inch meisjesfiets van Spirit bij ons bestellen heeft de als voordelen:

  • Een snelle verzending, vaak heeft u de fiets de volgende werkdag al in huis. Hiervoor hoeft u alleen voor 13.00 te bestellen.
  • Ervaringen van andere klanten; bij elke fiets is een mogelijkheid om een recensie achter te laten. Zo leert u van klanten wat zij als positief en als negatief hebben ervaren, zodat u dit mee kan nemen in de beslissing om een fiets te kopen.

De fiets goed onderhouden

De levensduur van de fiets is dus goed te verlengen door te zorgen dat deze in een schuur staat, en door siliconenspray te gebruiken. Het is natuurlijk ook verstandig om de fiets regelmatig na te laten kijken door een fietsenmaker. Zo weet u zeker dat de fiets nog in goede staat is, en veilig genoeg is voor uw kind om op te fietsen. Wanneer u zelf merkt dat er iets kapot is aan de fiets, is het slim dit zo snel mogelijk te laten repareren. Ook kunt u uw kind leren om voorzichtig met de fiets om te gaan, zodat deze minder snel beschadigingen oploopt.

> Kortingen tot wel 40%: Bekijk nu de loopfietsen!