Sorteren op:

Spirit meisjesfietsen: Verzending = gratis

Een goede fiets is belangrijk. Zeker als je je dochter alleen de weg op laat gaan. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

23 producten in totaal

Filteren

23 producten in totaal

Filteren
Een kwalitatieve meisjesfiets zorgt niet alleen voor een comfortabele rit maar ook voor veiligheid. Ook gaan een goed fiets een aantal jaar mee. Zo heeft je dochter lekker lang precies van haar fiets. We bieden verschillende merken met meisjesfietsen waaronder het merk Spirit. Vind hier een Spirit meisjesfiets voor jouw dochter.

Spirit meisjesfietsen in diverse maten

Wij verkopen Spirit meisjesfietsen in vele verschillende maten. Het is soms lastig om je juiste maat te bepalen voor de fiets van je dochter. De maten worden niet alleen uitgedrukt in, voor ons onbekende, inches. Ook is ieder meisje natuurlijk anders. De één is klein voor haar leeftijd, de anders juist groter. Om de juiste afmeting meisjesfiets van Spirit te bepalen, hebben we een handige tabel. Hierin gaan we niet uit van leeftijd maar van lengte van je dochter. Zoek de lengte van jouw dochter in het schema en vind de bijbehorende inchmaat. Bekijk hieronder het schema:

 • Fietsmaat 10 inch: 85 tot 100 centimeter
 • Fietsmaat 12 inch: rond de 95 centimeter
 • Fietsmaat 14 inch: rond de 100 centimeter
 • Fietsmaat 16 inch: rond de 105 centimeter
 • Fietsmaat 18 inch: rond de 110 centimeter
 • Fietsmaat 20 inch: rond de 115 centimeter
 • Fietsmaat 22 inch: rond de 122 centimeter
 • Fietsmaat 24 inch: rond de 130 centimeter
 • Fietsmaat 26 inch: rond de 145 centimeter
 • Fietsmaat 28 inch: groter dan 145 centimeter

Een fiets op de groei kopen

Kleding koop je vaak op de groei. Het is ook geen gekke gedachte om dit ook te willen voor een Spirit meisjesfiets. Het lijkt een goed idee om kosten te besparen maar doe dit liever niet. Het is namelijk niet veilig om je dochter te laten fietsen op een te grote fiets.

De richtlijn is dat je dochter met beide voeten op de grond moet kunnen staan als ze op het zadel zit. Lukt dit niet? Dan is de fiets te groot en onveilig. Wel is het natuurlijk mogelijk om het zadel en het stuur in hoogte te verstellen.

> Profiteer van korting tot wel 40%: Bestel nu een dreumesfietsje!

Meisjesfietsen van Spirit vergelijken

Je dochter gaat waarschijnlijk voor de mooiste fiets. Een opvallende kleur of een mooie print doet het goed bij meiden. Spirit meisjesfietsen zijn er in allerlei uitvoeringen. Maar bij het opzoeken is het slim om op meerdere dingen te letten. Denk hierbij aan de volgende punten:

 • Het aantal versnellingen
 • Ruimte voor een schooltas
 • Accessoires zoals verlichting

Verzending = gratis: Bekijk nu onze Spirit fietsen!

Welke maten meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

Alle maten. Meisjesfietsen verkopen wij voor de allerkleinsten van 1-3 jaar (10 inch) tot en met de oudere leeftijden 10 -14 jaar (26 inch). Kijk vooral naar de lichaamslengte wanneer je de juiste maat wilt uitkiezen. 10 inch= is geschikt voor 85-100 cm, waarbij 26 inch geschikt is voor rond de 145 cm.

Welke merken meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

We verkopen bekende merken als Altec, Popal, Spirit en Volare. Maar ook bijvoorbeeld voor de kleine kinderen de bekende stripfiguren als DisneyFrozen 2, Disney Princess, Minnie Mouse en Peppa Pig.

Hebben de meisjesfietsen ook versnellingen?

Jazeker. Voornamelijk de fietsen voor oudere meisjes hebben versnellingen. Vanaf de 20 inch fietsen kun je kiezen voor een fiets met versnellingen.