Popal Daily Dutch Basic+ 24 inch met 3 versnellingen

De Popal Daily Dutch Basic+ 24 inch is uitgevoerd als een transportfiets en beschikt over 3 Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
versnellingen. Het is een fiets die perfect is voor kinderen in de leeftijdsgroep van 8 tot 12 jaar. De Popal Daily Dutch 24 inch 3 versnellingen is geschikt voor dagelijks gebruik om in de vrije tijd te fietsen. Of om mee naar school te gaan. Het design is aansprekend onder de genoemde leeftijdsgroep, want transportfietsen zijn eigentijds en trendy.
Het populaire karakter van deze 24 inch Popal Daily Dutch Basic+ maakt dat er veel vraag naar is. Optimaal gemak en comfort zijn gegarandeerd. Er is gebruik gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen en het zadel en het stuur zijn te verstellen. Hierdoor is het mogelijk er meerdere jaren op te fietsen. Bovendien is daarom ook altijd de beste zithouding op deze Popal Daily Dutch 24 inch met 3 versnellingen aan te nemen.

Popal Daily Dutch Basic+ 24 inch voor optimaal comfort en gemak

De Popal Daily Dutch Basic+ 24 inch is een kinderfiets, maar deze transportfiets met 3 versnellingen heeft een volwassen design. Het frame is van staal gemaakt en daardoor is er sprake van een solide uitvoering die stevig is en bestand is tegen een stootje. Bovendien vormt het stevige stalen frame de basis voor de nodige stabiliteit. De 3 versnellingen van de 24 inch Popal Daily Dutch Basic + vergroten het gemak tijdens het fietsen. Het is bijzonder aangenaam voor kinderen om de trapweerstand zelf te reguleren. Zo is het gemakkelijk om bij wind tegen te switchend naar een andere versnelling om lichter te trappen.
De voordrager en de bagagedrager hebben alle ruimte om een tas op de fiets te plaatsen. De Popal Daily Dutch 24 inch 3 versnellingen leent zich als transportfiets ook perfect om voorop een fietskrat te plaatsen. Er zijn jasbeschermers aangebracht en de kettingkast heeft een gesloten ontwerp. Naast de functionaliteit van bescherming van kleding en de ketting dragen deze fietsonderdelen ook bij aan het karakteristieke design. De LED verlichting zorgt voor het vergroten van de veiligheid op de fiets door zichtbaar te zijn in het donker. Voor het gemak en ter preventie van diefstal beschikt deze Popal Daily Dutch Basic+ 24 inch over een ringslot aan het frame. Het remsysteem bestaat overigens uit een handrem als een terugtraprem.

• Trendy transportfiets
• Extra gemak door de 3 versnellingen
• Comfortabele zithouding
• Voordrager en bagagedrager
• LED verlichting
• Ringslot
• Handrem en terugtraprem

Snelle leverservice met gratis verzending

Als je met jouw kind een keuze hebt gemaakt voor een van de Popal Daily Dutch 24 inch transportfiets met 3 versnellingen is de bestelling snel gedaan. Wij zorgen vervolgens voor een snelle levering. Als de bestelling voor 16.00 uur bij ons binnen is, zorgen wij dat je de Popal Daily Dutch Basic 24+ de volgende dag al ontvangt. Uiteraard met gratis verzending, want de verzendkosten hoef je niet te betalen. Mocht je een voorkeur hebben voor het achteraf betalen van deze Popal Daily Dutch basic+ 24 inch dan is dat mogelijk.