Sorteren op:

Nostalgia damesfiets met of zonder versnellingen

Als uw voorkeur uitgaat naar een Nostalgia damesfiets, dan kunt u uit verschillende modellen een keuze Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
maken. Wij hebben namelijk bij Fietsenopfietsen.nl namelijk uitvoeringen met en zonder versnellingen beschikbaar. Als u het prettiger vindt om tijdens het fietsen versnellingen te gebruiken om het fietstempo te optimaliseren, dan kunt u de keuze maken voor een Nostalgia damesfiets met versnellingen. Wij hebben daarnaast ook uitvoeringen zonder versnellingen beschikbaar als u daar de voorkeur aangeeft. Bij Fietsenopfietsen.nl bent u in elk geval goedkoop uit, want wij hanteren bijzonder scherpe prijzen. Kijkt u maar eens naar de oorspronkelijke prijs en de prijs die wij u nu aanbieden.

Nostalgia damesfiets in klassieke of hippe kleur

Ook met betrekking tot de kleur kunt u met uw voorkeuren rekening houden, waarbij wij onder meer de keuze bieden tussen een klassieke of een meer hippe kleur. Zo hebben wij een Nostalgia damesfiets in het aanbod opgenomen in een originele ijsblauwe kleur die zeer trendy is. U kunt echter ook de keuze voor een meer klassieke kleur maken en de fiets in de kleur bruin bestellen. Maak vooral gebruik van de mogelijkheid om in te zoomen op de afbeelding, zodat u een nog beter beeld krijgt van de kleur en andere details van de omafiets. De modellen van Nostalgia zijn als damesfiets verkrijgbaar in wielmaat 26 inch. U kunt meteen een bestelling plaatsen en online afrekenen of achteraf betalen. De verzending van de fiets is gratis, zodat u geen geld extra kwijt bent aan verzendkosten.

Welke merken damesfiets hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben de volgende damesfiets merken in het assortiment: Popal, Altec, Spirit en Umit. De fietsen zijn in 15+ verschillende kleuren. De damesfietsen zijn verkrijgbaar vanaf € 139!

Wat houdt de framemaat in bij de aanschaf van een damesfiets?

De framemaat helpt jou met het kiezen van de juiste fiets aan de hand van jouw lichaamslengte. Stel, jouw lengte is tussen de 1.64 - 1.82m, dan is fietsframe 53 het beste voor jou. Op onze website vind je duidelijke tips voor het bepalen van jouw framemaat.

In welke kleuren zijn de damesfietsen beschikbaar?

Onze damesfietsen zijn in maar liefst 13+ kleuren beschikbaar. Vink je in het filtermenu bijvoorbeeld groen aan, dan krijg je allerlei soorten groen: mint groen, army green, ocean green en forest green.