• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Omafietsen-categoriebanner

Altec omafiets in divers aanbod

Als u op zoek bent naar een Altec omafiets, dan vindt u die gegarandeerd in het aanbod van Fietsenopfietsen.nl. Wij bieden namelijk een divers assortiment met keuze uit verschillende wielmaten, maar ook met keuze uit meerdere kleuren.

19 artikel(en)

19 artikel(en)

Of u nu voor uzelf of voor uw dochter op zoek bent naar een Altec omafiets, wij hebben uw favoriete fiets beschikbaar. De Altec fietsen worden in verschillende uitvoeringen aangeboden, zoals in het model Roma, maar ook in de Basic uitvoering. U kunt bij de productspecificaties meer informatie over de kenmerken van de fietsen te weten komen, zodat de verschillen snel duidelijk zullen zijn.

Altec omafiets in populaire kleuren

Wij bieden u de gelegenheid om met uw voorkeur voor een specifieke kleur rekening te houden. Uiteraard hebben wij een stijlvolle Altec omafiets in het zwart in ons aanbod beschikbaar, maar er zijn ook omafietsen te vinden die een frisse rode kleur hebben of wit als basiskleur met accenten die gebaseerd zijn op het thema Delfts blauw. De beste manier om tot een keuze te komen is het vergelijken van de afbeeldingen om daarna de specificaties te bekijken en zo te bepalen of u de omafiets bestelt of niet. Bestelt u de omafiets? Wij zorgen voor een snelle levering en garanderen daarbij een gratis verzending. Tijdens het betaalproces kunt u bepalen welke betaalmethode uw voorkeur krijgt, zoals iDeal, bankoverschrijving of PayPal. Bij Fietsenopfietsen.nl wordt overigens ook de unieke service van achteraf betalen geboden, zodat u pas na aflevering van de omafiets de betaling hoeft te voldoen.