Sorteren op:

Goudkleurige omafietsen: gratis bezorgd in 24 uur!

Goudkleurige omafietsen zijn bijzonder door de kleurstelling in combinatie met de klassieke uitstraling. Het is een Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
type fiets dat een nostalgisch ontwerp heeft, maar wel is uitgevoerd met eigenschappen die voor hedendaags comfort en gemak zorgen. Een goudkleurige omafiets die echt klassiek is uitgevoerd, beschikt alleen over een terugtraprem. Er zijn overigens wel modellen die zowel over een terugtraprem als handrem beschikken en zelfs uitvoeringen met versnellingen zijn mogelijk.

Omafietsen goud bieden optimaal comfort en gemak. Dat komt doordat de zithouding ideaal is. Op een omafiets goud kunt u namelijk meer rechtop zitten door de wijze waarop het frame is vormgegeven en het stuur en het zadel altijd in de perfecte positie gesteld kunnen worden. U ervaart dan ook vanaf de eerste dag een aangenaam comfort als u fietst op een goudkleurige omafiets.

Omafiets goud: opvallende kleur + nostalgische fiets

Een goudkleurige omafiets beschikt doorgaans over uniek eigenschappen. Daarbij kunt u denken aan jasbeschermers en aan een bagagedrager. Op de bagagedrager kunt u een tas meenemen en als de bagagedrager is uitgerust met snelbinders kunt u de tas daarmee stevig vastzetten. Verder is het afhankelijk van de uitvoering of er bijvoorbeeld ook een ringslot is bevestigd aan het frame van de omafietsen goudkleurig. Of dat er sprake is van reflectoren in de wielen.

Geen extra kosten voor verzending

Indien uw voorkeur uitgaat naar een omafiets goud dan kunt u deze binnen een dag al in huis hebben als de bestelling gedaan wordt voor 13.00 uur. Voor de verzending worden geen extra kosten in rekening gebracht. Wij bieden u bovendien de mogelijkheid om de keuze te maken om vooraf of achteraf te betalen. De omafietsen goud zijn van de beste kwaliteit en voordelig geprijsd bij Fietsenopfietsen.nl. Wij raden u aan om uw fiets goed te beveiligen met bijvoorbeeld een extra kettingslot.

> Terug naar goedkope omafietsen

Welke merken omafietsen verkopen jullie?

Wij hebben fietsen van deze merken in het assortiment: Altec, Popal, Spirit, Volare en ChupaChups.

Hoeveel versnellingen hebben de omafietsen?

Dat verschilt per model. We verkopen zowel omafietsen zonder versnelling als met 3 of 7 versnellingen.

In hoeveel kleuren zijn de omafietsen beschikbaar?

Je kunt de fietsen in allerlei kleuren bestellen. We hebben meer dan 12 verschillende kleuren in het assortiment. Daarnaast verkopen we ook fietsen met een leuke print.