Sorteren op:

Mat zwarte omafiets met stijlvolle uitstraling

Een mat zwarte omafiets beschikt door de typische kleurstelling standaard al over een stijlvolle uitstraling en Lees door

Van laag naar hoog sorteren

35 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

35 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
die komt helemaal tot zijn recht door het karakteristieke ontwerp. Als u op zoek bent naar een mat zwarte omafiets met keuze uit een divers aanbod, dan bent u hier bij Fietsenopfietsen.nl aan het goede adres. Wij bieden u de mogelijkheid om een keuze te maken op basis van uw voorkeur voor bijvoorbeeld een specifiek merk of een uitvoering. Zo zijn er ook een aantal omafietsen in het assortiment te vinden in de kleur mat zwart die over een voordrager beschikken. Dat is niet alleen praktisch, maar ook nog eens hip.

Omafiets mat zwart met snelle bezorging

Een omafiets mat zwart die bij Fietsenopfietsen.nl wordt besteld, zal altijd snel worden bezorgd. Wij zijn zelfs in staat de volgende dag al te leveren, maar dat is wel afhankelijk van het tijdstip van de bestelling. Dat is namelijk alleen van toepassing op bestellingen die voor 12.00 uur door ons op een werkdag zijn ontvangen. Indien dat niet het geval is, leveren wij uiteraard ook snel binnen twee werkdagen. Naast de snelle bezorging, kunnen wij u nog meer extra service bieden. Bijvoorbeeld op het gebied van betalen. Dat kan online direct aan het einde van het bestelproces of achteraf na de levering van de omafiets. Daarbij komt ook nog dat wij voor het complete fietsassortiment gratis verzending bieden. Maak uw keuze in het aanbod en bestel gemakkelijk online een van de mat zwarte omafietsen.

Welke merken omafietsen verkopen jullie?

Wij hebben fietsen van deze merken in het assortiment: Altec, Popal, Spirit, Volare en ChupaChups.

Hoeveel versnellingen hebben de omafietsen?

Dat verschilt per model. We verkopen zowel omafietsen zonder versnelling als met 3 of 7 versnellingen.

In hoeveel kleuren zijn de omafietsen beschikbaar?

Je kunt de fietsen in allerlei kleuren bestellen. We hebben meer dan 12 verschillende kleuren in het assortiment. Daarnaast verkopen we ook fietsen met een leuke print.