Filteren

Omafiets 24 inch: tot 40% korting + gratis verzending

Fietsen is populair in de Benelux. Alleen al in Nederland is het aantal fietsminuten per persoon Lees meer

per dag 11,17 minuten. 26% van alle verplaatsingen maakt de Nederlander op de fiets. De omafiets, ook wel bekend als opoefiets en niet te verwarren met de opafiets, is een populaire fiets voor jong en oud. Steeds meer jongeren kiezen voor een omafiets, zo ook de jonge jeugd. Kinderen zijn razend enthousiast over de 24 inch omafietsen. Ondanks het feit dat de 24 inch oma fiets voornamelijk is gericht op de dame, is deze fiets ook geschikt voor jongens. De hoogte van het zadel en het stuur is altijd aan te passen naar de lengte van de fietser. Een aantal van de fietsen hebben reflecterende banden. Verlichting is altijd aanwezig. Dit komt allemaal ten goede van de veiligheid in het verkeer.  

Omafiets 24 inch voor kinderen 8-10 jaar

De omafiets 24 inch is bij uitstek een voorbeeld van een fiets waar hippe kinderen mee gezien willen worden. Heb je ook een kind dat altijd hip voor de dag wil komen en ben je op zoek naar een fietstype die stabiliteit biedt en veilig is om in het verkeer te fietsen? Koop dan een omafiets 24 inch en maak samen een keuze uit het aanbod met de meest originele uitvoeringen. Een standaardkleur kan gekozen worden als je kind bijvoorbeeld een favoriete kleur heeft of je kunt een keuze maken voor een omafiets 24 inch die van unieke details is voorzien om je kind nog hipper voor de dag te laten komen. Kijk maar eens in het aanbod, waar je een aantal uitvoeringen ziet die van details zijn voorzien op de kettingkast en jasbeschermers. Onderstaande kleuren zijn bij ons het meest populair:

> Terug naar het omafiets overzicht? Of bekijk hier de andere maten:

Hoe weet ik de juiste fietsmaat voor mijn dochter van 9 jaar?

Bij de productpagina staat altijd een link naar een matentabel. We hebben deze richtlijnen opgesteld aan de hand van onze jarenlange ervaring in de fietsbranche. De 28 inch oma fiets is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Het belangrijkste meetmiddel is de lengte van je kind. Is jouw zoon of dochter niet langer dan 130 cm? Dan is deze inch maat de juiste maat. Over het algemeen geldt voor 24 inch fietsen dat de bijbehorende kledingmaat tussen de 128 en 140 zit. Let wel op: dit zijn slechts richtlijnen. Het belangrijkste is dat je kind veilig op en af kan stappen van de fiets. Veiligheid gaat boven alles!

> Wil je het complete fiets online aanbod voor kinderen zien? Klik dan op > kinderfiets aanbod

Sorteren

3 producten

Filteren
 1. Altec Dutch 24inch Transportfiets N-3 Sky Blue Nieuw 2019
  Altec Dutch Transportfiets 24 inch N3 - Sky Blue
  Onze prijs (incl. btw)
  Normale prijs  339,- Speciale prijs  285,-
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 2. Spirit Cargo Meisjesfiets 24 inch - Mat Zwart
  Spirit Cargo Meisjesfiets 24 inch - Mat Zwart
  Onze prijs (incl. btw)
  Normale prijs  329,- Speciale prijs  275,-
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 3. Volare Oma Dolce Kinderfiets - Meisjes - 24 inch - Wit/Blauw - 95% afgemonteerd
  Volare Dolce Meisjesfiets 24 inch - Wit Blauw 95% afgemonteerd
  Onze prijs (incl. btw)
  Normale prijs  299,95 Speciale prijs  249,10
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Sorteren

3 producten

Filteren