• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Omafiets 28 inch: Gratis bezorgd in 24 uur!

Het wordt steeds makkelijker om producten online te bestellen. Het kopen van een omafiets 28 inch bij Fietsenopfietsen.nl is eenvoudig en kost u niet meer dan vijf minuten van uw tijd.

15 artikel(en)

15 artikel(en)

Bepaal uw budget en kleur van de fiets. Matzwarte omafietsen zijn razend populair en geschikt voor zowel jongen als meisje. Er is een breed kleurenpalet aanwezig. Denk aan blauw, bruin, creme, oranje, paars, rood of (regulier) zwart. De prijs varieert van € 150,- tot € 350,-. Niet iedere 28 inch oma fiets heeft dezelfde standaard. Bent u op zoek naar een klassiek standaard, zo’n standaard waarbij u eerst het achterwiel moet optillen, kijk dan bij de productomschrijving en/of zie het plaatje bij het product. De 28 inch omafiets is erg gelief. omafietsen 28 inch zijn een uitstekende aankoop. 

Omafiets 28 inch in diverse stijlen en kleuren

Een omafiets 28 inch is bij Fietsenopfietsen.nl beschikbaar in modellen die een grote variatie in stijl en kleur kennen. Dat ziet u direct als u het aanbod bekijkt. De uitvoeringen variëren en ieder model beschikt weer over unieke eigenschappen. Dat komt bijvoorbeeld tot uitdrukking in een voorrek met een opvallen kleur of door de vormgeving van een zadel. U kunt uw omafiets 28 inch kiezen op basis van uw favoriete kleur of u laten leiden door de stijl of details die bijvoorbeeld zijn aangebracht op de jasbeschermers. Er zijn overigens ook modellen die over versnellingen beschikken. U hebt alle gelegenheid om het aanbod te bekijken en te vergelijken, waarna u gelijk uw keuze online kunt bestellen. Elke omafiets 28 inch kent een uitstekende kwaliteit, zodat u er lange tijd plezier van kunt hebben en op veilige wijze kunt deelnemen aan het fietsverkeer.

Voor de jongere fietssterren kunt u een kijkje nemen bij omafietsen 18 inch. Liever een compleet overzicht bekijken met alle fietsen in de inchmaat 10 t/m 28? Bekijk dan onze kinderfietsjes

“Ik ben op de dag van de verzending van de 28 inch omafiets niet thuis”

Dat is geen probleem. Stel u heeft een fiets besteld en u bent op de dag van verzending niet thuis. Onze ervaren partner PostNL laat een ‘niet thuis bericht’ bij u achter. Op dit briefje staat duidelijk uitgelegd hoe u via de website van PostNL een gratis tweede levering kunt afspreken. Wij begrijpen dat er altijd iets tussen kan komen. De bezorging van de tweede levering is dus ook gratis. Fietsenopfietsen.nl hanteert geen verborgen kosten en de bezorging is altijd gratis.

> Benieuwd naar onze aanbiedingen? Bekijk de omafiets aanbieding pagina!