Vóór 13.00 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis*
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Luxe omafiets met versnellingen

Een voorbeeld van een fiets die al jaren bestaat is een oma fiets. Deze fiets wordt ook wel gekenmerkt door zijn model.

Artikelen 1 tot 36 van 42 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 42 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Over het algemeen is deze fiets zwart, maar tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Een oma fiets is een fiets die al jaren bestaat. Over het algemeen werd deze fiets altijd gezien als een typische damesfiets. In de loop der jaren zijn er echter diverse ontwikkelingen geweest rondom deze fiets. Zo zijn ze verkrijgbaar als damesfiets, maar ook als herenfiets. Tevens is de oma fiets verkrijgbaar in verschillende maten. Op deze manier kun je ze zowel aanschaffen in een volwassenen maat als in diverse kindermaten.  

Specifieke kenmerken van de fiets

De oma fiets heeft een aantal kenmerken waar men deze fiets aan herkent. Zoals al werd vermeld is een oma fiets over het algemeen altijd zwart. Tegenwoordig kun je ze echter in verschillende kleuren ontvangen zoals rood, groen, blauw, roze, wit, paars en ga zo maar door. Een ander bekend kenmerk aan een oma fiets is de kettingkast en de jasbeschermers. Oma fietsen beschikken in veel gevallen over een terugtraprem, en dus geen versnellingsmechaniek. In de loop der jaren zijn er echter een aantal veranderingen geweest aan de fiets. Zo is het tegenwoordig ook mogelijk om een oma fiets met versnellingen aan te schaffen.

Dat betekent dus inclusief versnellingen

Het kan zo zijn dat men hun voorkeur geeft aan een fiets met versnellingen. Over het algemeen beschikt een oma fiets niet over versnellingen. Door de ontwikkelingen rondom de oma fiets is het nu voor de liefhebbers van versnellingen ook mogelijk om een oma fiets met versnellingen aan te schaffen.  

De omafietsenmet versnellingen zijn ongekend populair. Kies voor comfort, kies voor een omafiets met een versnelling!