Sorteren op:

Popal Omafietsen: voor 15:00 besteld = morgen in huis!

Er zijn diverse merken verkrijgbaar wanneer het gaat om fietsen. Een voorbeeld van een bekend en Lees door

Set Ascending Direction

49 producten in totaal

Page
Filter
per page
Set Ascending Direction

49 producten in totaal

Page
Filter
per page
populair merk is Popal. Popal heeft diverse voordelen op het gebied van fietsen.Popal is al een jaren oud merk op het gebied van fietsen. Ondanks dat is het vandaag de dag nog steeds een veel gebruikt en populair merk. Dit heeft onder andere te maken met de diverse voordelen die Popal heeft. Zo heb je keuze uit een enorm breed assortiment aan diverse fietsen. Hierbij kun je denken aan crossfietsen, elektrische fietsen, damesfietsen, transportfietsen en een omafiets. Door de jaren heen heeft Popal zijn fietsen enorm verbeterd. De kwaliteit is nog beter, en tevens zijn de fietsen te koop voor een zeer scherpe prijs. 

Popal Omafiets: ruim assortiment

Een van de meest populaire fietsen is een omafiets. Deze fietsen erg comfortabel en bovendien zien ze er erg leuk uit. Al jaren lang wordt er rond gefietst op deze fietsen. De omafiets heeft dan ook een typisch oude look. Ben je opzoek naar een mooie omafiets van goede kwaliteit? Kijk dan eens naar de Popal omafietsen. Popal staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit. Daarom ben je voor een Popal oma fiets bij dit merk dan ook aan het juiste adres. Lees de montagehandleiding voor Popal fietsen. Een Popal omafiets is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kun je ze verkrijgen in jouw favoriete kleuren, waaronder:

 • Rood
 • Wit
 • Groen
 • Blauw
 • Roze
 • Zwarte . 

Zwart is de meest populaire kleur voor omafietsen.

> Bekijk het overzicht met alle Popal fietsen. Tip: Popal Daily Dutch fietsen.

Tips voor het kopen van een Popal omafiets

Als u een Popal omafiets gaat kopen, dan zijn er een aantal factoren die belangrijk zijn om op te letten. Het is tenslotte van belang dat de fiets bij uw persoonlijke wensen aansluit. Stel uzelf daarom de volgende vragen alvorens u een aankoop doet:

 • Wat is de beste inchmaat voor mijn lengte?
 • Wat is de framemaat van de Popal omafiets?
 • Hoeveel wil ik betalen voor de omafiets Popal?
 • Wat wordt de kleur?
 • Met of zonder versnellingen? 
 • Welke uitvoering wil ik?

De populaire omafiets is al decennia lang niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Zowel bij mannen als vrouwen is dit een populaire fiets. Online uw Popal omafiets bestellen is eenvoudig, voordelig en de fiets wordt ook nog eens gratis bij u thuisbezorgd!

> Terug naar alle omafietsen

Welke merken omafietsen verkopen jullie?

Wij hebben fietsen van deze merken in het assortiment: Altec, Popal, Spirit, Volare en ChupaChups.

Hoeveel versnellingen hebben de omafietsen?

Dat verschilt per model. We verkopen zowel omafietsen zonder versnelling als met 3 of 7 versnellingen.

In hoeveel kleuren zijn de omafietsen beschikbaar?

Je kunt de fietsen in allerlei kleuren bestellen. We hebben meer dan 12 verschillende kleuren in het assortiment. Daarnaast verkopen we ook fietsen met een leuke print.