Sorteren op:

Roze omafietsen: Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis!

Wanneer u een roze omafiets bestelt, dan maakt u gebruik van een duidelijk en overzichtelijk stappenplan Lees door

Van laag naar hoog sorteren

64 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

64 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
van Fietsenopfietsen.nl. Dit stappen plan is als volgt: u moet eerst uw gegevens invoeren, daarna moet u aangeven welke verzendwijze u prefereert. Nadat u dit hebt gedaan moet u uw betaalinformatie invoeren, u kunt bij Fietsenopfietsen.nl op verschillende manieren betalen. U kunt gebruik maken van Ideal, mastercard, VISA of PayPal. In België kunt u Mister Cash gebruiken. Nadat u deze informatie hebt ingevoerd krijgt u een overzicht van uw bestelling en krijgt u uw roze omafiets opgestuurd. Om de omafiets te vinden die het best bij u past is het mogelijk om de fietsen te zoeken op bepaalde factoren. U kunt roze omafietsen zoeken op basis van prijs, kleur en merk. Daarnaast biedt fietsenopfietsen.nl een uitstekende service met betrekking tot het leveren van uw omafiets. U heeft de fiets binnen twee werkdagen in huis. Het is mogelijk om de fiets morgen al in huis te hebben, maar dan moet u op werkdagen wel voor 12 uur bestellen.

Verzending = gratis: Bekijk nu ook de omafiets zwart!

Een ruim assortiment van roze omafietsen

Fietsenopfietsen.nl biedt een uitgebreid assortiment van roze omafietsen. Zo kunt u kiezen uit fietsen met verschillende inchmaten, deze variëren van 20 tot 28 inch. Bij sommige roze omafietsen vindt u bagagedragers en op andere weer voorrekjes. Op sommige omafietsen vindt u zelfs beide. Door deze attributen is het zeer eenvoudig om uw spullen te vervoeren met de roze omafietsen van Fietsenopfietsen.nl.

Welke merken omafietsen verkopen jullie?

Wij hebben fietsen van deze merken in het assortiment: Altec, Popal, Spirit, Volare en ChupaChups.

Hoeveel versnellingen hebben de omafietsen?

Dat verschilt per model. We verkopen zowel omafietsen zonder versnelling als met 3 of 7 versnellingen.

In hoeveel kleuren zijn de omafietsen beschikbaar?

Je kunt de fietsen in allerlei kleuren bestellen. We hebben meer dan 12 verschillende kleuren in het assortiment. Daarnaast verkopen we ook fietsen met een leuke print.