• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Omafietsen-categoriebanner

Spirit omafietsen: gratis verzending

Spirit omafietsen zijn, anders dan de naam doet vermoeden, niet alleen maar geschikt om gebruikt te worden door oma’s. Zo zijn er ook kleinere maten die meer geschikt zijn voor jonge kinderen.

Artikelen 1 tot 36 van 67 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 67 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Al is het natuurlijk ook zo dat de omafiets in de volwassen maat van 28 inch te krijgen is. In alle gevallen, ongeacht de maat, is het zo dat de fiets na bestelling gratis verzonden kan worden. Voor de thuisbezorging ervan hoeft dan niets extra te worden betaald. Dit is één van de vele voordelen op het gebied van service die geboden worden.

Het is echter vooral fijn om te weten dat de kwaliteitseisen waaraan de Spirit omafiets aan moet voldoen altijd op orde zijn. Door het ontbreken van verzendkosten en andere kortingen die gegeven worden kan er gesproken worden van een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. In veel gevallen zijn de Spirit omafietsjes daarom de rijwielen die het meest geliefd zijn om aan te schaffen. Vooral jonge kinderen vinden deze fietsen zeer interessant om op gezien te worden. Dit is een belangrijke wetenschap om in het achterhoofd te houden bij het maken van een keuze.

Omafiets van Spirit: veel voordelen bij online bestellen

Werp een blik op de vele voordelen die komen kijken bij het online bestellen van een Spirit omafiets en het is direct duidelijk waarom het doen van een aankoop een goed idee is. Wie immers al deze voordelen meeweegt snapt waarom de verhouding tussen prijs en kwaliteit zo positief uitpakt. Het is vooral belangrijk dat hieraan gedacht wordt wanneer een goede fiets gekozen moet worden die lange tijd meegaat. Voorbeelden van deze punten zijn:

 • Korting op de aanschafprijs
 • Geen kosten voor montage
 • Vandaag besteld, morgen al in huis
 • Direct te verzekeren bij aanschaf

De belangrijkste punten die echter meegewogen moeten worden hebben te maken met de kwaliteit van de omafiets van Spirit. Het gaat dan bijvoorbeeld om zaken zoals het stalen frame. Ook op het gebied van veiligheid is veel positiefs te melden. Denk aan de stevige remmen, zowel terugtrap als hand. Denk ook aan de aanwezigheid van reflectoren en van verlichting. De mogelijkheid om het zadel en het stuur te verstellen op de juiste hoogte draagt bovendien alleen maar verder bij aan het comfort.

> Vandaag besteld = Gratis verzending binnen 24 uur: Bestel nu een omafiets 22 inch!

De juiste hoogte van zaal en stuur

Ongeacht de maat van de fiets is het zeer van belang om altijd comfortabel te kunnen rijden. Dat betekent dus dat het altijd nodig is om het zadel en het stuur op de juiste hoogte te stellen. Doe dit door eerst het zadel aan te pakken. Deze moet zo staan dat wel met de voeten goed de grond geraakt kan worden, maar de voet niet plat op de grond staat. Wanneer dit gedaan is en het zadel is vastgezet, kan worden gezorgd voor de juiste hoogte van het stuur. Pas deze aan aan de stand van het zadel.