De beste omafietsen van dit moment

Een omafiets is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Niet alleen omdat dit type Lees door

Set Ascending Direction

112 producten in totaal

Page
Filter
per page
Set Ascending Direction

112 producten in totaal

Page
Filter
per page
fiets er oud, maar vertrouwd uit ziet. Maar ook vooral omdat de fiets lekker fietst. Mits je één van de beste omafietsen hebt natuurlijk. En de beste omafietsen hebben wij voor jou geselecteerd op deze pagina.

Kenmerken van de beste omafietsen

Een omafiets is een geliefd model door kind en volwassen. De lage instap en de prettige zithouding zijn bijvoorbeeld twee kenmerken, maar ook het authentieke design mag niet vergeten worden. We lichten graag een aantal kenmerken van de beste omafietsen toe:

 • Comfort
  Om comfort te kunnen bieden, is het van belang dat het zadel een ideale ondersteuning geeft, maar bijvoorbeeld ook dat het stuur en het zadel zich op de ideale hoogte bevinden. Het stuur en zadel dienen dan ook in hoogte te verstellen zijn.
 • Snelbinders
  Een bagagedrager die over snelbinders beschikt is niet weg te denken bij de beste omafietsen. Vervoer zo eenvoudig je bagage.
 • Type standaard
  Ga je voor een klapstandaard of dubbele pootstandaard. Beide passen prima in het straatbeeld van de beste omafiets.
 • Versnellingen
  Wil je graag een van de beste omafietsen kopen, maar dan wel met versnellingen? Met tegenwind, meewind en de vele bruggen in Nederland zijn versnellingen wel zo prettig.
 • Voorrekje
  Een voorrekje past ook wel goed bij een omafiets? Vind je dit zelf ook praktisch? Kies dan voor een omafiets met rekje

In ons assortiment vind je diverse types beste omafietsen. Dus vast en zeker ook een goede omafiets die aan jouw wensen voldoet.

Beste omafiets voor kinderen en volwassenen

Er zijn meerdere omafietsen die tot de top met beste omafietsen gerekend kunnen worden, waarbij een vergelijking op basis van prijs, eigenschappen en details kan worden gemaakt. Bij details kan bijvoorbeeld op de kleur worden gelet.

Heb je de Popal Omafiets Zwart 28 inch al bekeken? Deze mag niet missen in het rijtje beste omafietsen. De zwarte kleur, de authentieke uitstraling en het extraatje van een praktische handrem maken deze fiets ideaal.

Wij bieden van verschillende merken omafietsen aan van een topkwaliteit, zoals van Altec, Popal en Highlander en dat voor een betaalbare prijs. Er zijn overigens ook luxe en exclusieve uitvoeringen beschikbaar die zich op een wat hoger prijsniveau bevinden.