• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Omafietsen-categoriebanner

Volare omafiets in hippe kleuren

Een Volare omafiets is bij Fietsenopfietsen.nl in hippe kleuren verkrijgbaar in uiteenlopende wielmaten. Zo kunt u onder meer voor dit model een keuze maken uit wielmaat 24 inch en wielmaat 26 inch.

9 artikel(en)

9 artikel(en)

De Volare omafiets is een degelijke fiets van een geweldige kwaliteit en met leuke details. Het kleurenaanbod is zeer divers, zodat uw keuze gebaseerd kan worden op een favoriete kleur. Bijvoorbeeld voor een van de omafietsen die in het wit is uitgevoerd of een stijlvolle matzwarte kleur heeft. Zo zijn er ook mogelijkheden om een omafiets te kopen in de kleur blauw, maar dan in de uitvoering die gebaseerd is op jeans. Bekijk de leukste modellen maar eens om tot een goede keuze te kunnen komen. Een Volare fiets in elkaar zetten? Druk op de link.

Volare omafiets met trendy prints

Naast dat er ten aanzien van de kleuren een onderscheid kan worden gemaakt, is er ook sprake van details die het verschil maken. Zo is er een Volare omafiets beschikbaar met een wit frame en blauwe kettingkast en jasbeschermers met een jeansprint. Andere fietsen van dit model beschikken weer over een strakke belijning die terug te zien is op de kettingkast en op de jasbeschermers. Er is ook een witte omafiets beschikbaar die leuke bloemen als print heeft. Om de details van een fiets beter te kunnen bekijken, kan op de afbeelding worden geklikt. De specificaties worden dan zichtbaar, maar ook kan er ingezoomd worden op de fietsonderdelen door er met de muis overheen te bewegen. Als u vandaag de omafiets van Vogue bestelt, dan verzenden wij deze snel en gratis.