Sorteren op:

Oranje transportfietsen dames: korting tot 40%

Oranje transportfietsen dames hebben een hippe en trendy uitstraling. Dat komt uiteraard door de voordrager die Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
bij de dames transportfiets oranje het verschil maakt ten aanzien van andere fietstypen. Dit unieke kenmerk is van toepassing op alle dames transportfietsen oranje en staat meteen garant voor groot comfort en gemak. Er wordt namelijk niet alleen een hippe uitstraling mee gecreëerd. U kunt er een tas of andere spullen op vervoeren. Of zelfs een originele fietskrat of moderne fietsmand voor aanschaffen.

De meest transportfietsen dames oranje beschikken overigens naast een voordrager eveneens over een bagagedrager. Het is natuurlijk ook mogelijk om daar een tas op mee te nemen en veilig te vervoeren als deze onder de snelbinders kan worden vastgezet. Een transportfiets dames oranje is ontworpen om dagelijks het meest optimale comfort en gemak te ervaren tijdens het fietsen.

Transportfiets dames oranje: profiteer van de voordelen

Een oranje transportfiets dames wordt met gratis verzending snel geleverd door Fietsenopfietsen.nl. De gratis verzending en snelle levering van de dames transportfietsen oranje vormen onderdeel van onze service die zeer klantgericht is. U profiteert daarnaast van onze scherpe prijzen en kunt met het moment waarop u de betaling wenst te verrichtingen rekening houden. Wij bieden namelijk de optie om de betaling van de aankoop van de dames transportfiets oranje pas na ontvangst te voldoen.

> bekijk alle transportfietsen

Razendsnelle bezorging in 24 uur

U heeft alle gelegenheid om op uw gemak de fietsen te bekijken en te vergelijken om een keuze te maken. Indien u besluit om voor 13.00 uur de bestelling te doen van een transportfiets dames oranje dan kunt u er rekening mee houden dat u de fiets morgen aan uw deur in ontvangst kunt nemen. De transportfietsen dames oranje zijn namelijk op voorraad en kunnen daarom ook met een snelle service worden geleverd. U betaalt hiervoor niets extra.

> terug naar de transportfietsen voor dames