Sorteren op:
Oranje jongensfiets

Oranje jongensfiets kopen bij Fietsenopfietsen.nl

Zoekt u een oranje jongensfiets voor uw kind? Dan is de kans groot dat u bij Lees door

Van laag naar hoog sorteren

8 producten in totaal

Filteren

8 producten in totaal

Filteren
Fietsenopfietsen.nl in uw zoektocht slaagt. Wij hebben verschillende fietsen voor jongens beschikbaar in de meest uiteenlopende kleuren. Dat betekent dat wij natuurlijk ook een oranje jongensfiets beschikbaar hebben. De mogelijkheid om het aanbod van fietsen op kleur te selecteren, geeft direct een concreet inzicht in het aanbod. Bij de keuze voor een kleur gaat het doorgaans om de basiskleur van de fiets en kunnen er details in andere kleuren aan het ontwerp van de fiets zijn toegevoegd.

Jongensfiets oranje voor een aantrekkelijke prijs

De aantrekkelijke prijs is een van de redenen waarom veel consumenten de keuze maken om een jongensfiets oranje bij Fietsenopfietsen.nl te bestellen. Dat is overigens niet voorbehouden tot een specifieke kleur, maar heeft betrekking op het gehele assortiment met fietsen dat wij te bieden hebben. De aantrekkelijke prijs en diversiteit van het aanbod staat vast, maar u profiteert ook nog eens van het feit dat wij de verzendkosten voor onze rekening nemen. Alle jongensfietsen komen namelijk voor gratis verzending in aanmerking. Bovendien krijgt u de fiets van uw keuze snel geleverd en staat de kwaliteit bovenop. U kunt zelfs de bestelling morgen al in huis hebben, maar dan moet de fiets wel voor 12.00 uur op een werkdag zijn besteld. Achteraf betalen is een optie die wij aanbieden en waar u bij uw bestelling voor kunt kiezen. Dat kan gedaan worden in het bestelproces op de afrekenpagina.

Welke maten jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

De jongensfietsen zijn verkrijgbaar in kleine maten en grote maten. De kleinste maat is 10 inch (1-3 jaar) en de grootste maat is 26 inch (10-14 jaar).

Verkopen jullie ook jongensfietsen met versnellingen?

Jazeker. Zowel met versnellingen als zonder versnellingen. Wil je met versnellingen? Dan kun je kiezen tussen 3, 6 of zelfs 21 versnellingen.

Welke type jongensfietsen verkopen jullie?

Zowel hele sportieve fietsen als de standaard fietsen: Mountainbikes, stadfietsen, transportfietsen en sportieve fietsen. In allerlei maten verkrijgbaar.