Sorteren op:

Oranje jongensfietsen 22 inch: Gratis verzending!

De oranje jongensfietsen 22 inch zijn bij Fietsenopfietsen.nl aantrekkelijk geprijsd. De kwaliteit die geboden wordt, is Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
uitstekend te noemen. U kunt er dan ook vanuit gaan dat u bij het kopen van een oranje jongensfiets 22 inch een stevige fiets aanschaft. Dat komt natuurlijk goed uit, want 22 inch jongensfietsen oranje zijn geschikt voor de leeftijdsklasse van 7 tot 9 jaar. De 22 inch jongensfiets oranje dient dan ook tegen een stootje te kunnen.

De jongensfietsen 22 inch oranje die wij in het aanbod hebben, zijn daar tegen opgewassen. Het frame is doorgaans namelijk van sterk staal gemaakt. Bovendien kan de jongensfiets 22 inch oranje meegroeien doordat het zadel en het stuur versteld kunnen worden. Nadat er sprake is geweest van een groeispurt kunt u eenvoudig het zadel en het stuur weer op de lengte van uw kind afstemmen.

Oranje jongensfiets 22 inch na ontvangst betalen

De service van Fietsenopfietsen.nl is zeer klantgericht. Zo kunt u naar keuze de oranje jongensfiets 22 inch vooraf betalen of pas nadat u de bestelling thuis afgeleverd heeft gekregen. De levering van de 22 inch jongensfiets oranje gaat trouwens met gratis verzending gepaard. Dat scheelt weer in de kosten. Doordat wij alle 22 inch jongensfietsen op voorraad hebben, kunnen wij ook een snelle levering garanderen.

Bekijk alle > jongensfietsen 22 inch.

Super snelle verzending in 24 uur

Voor 13.00 uur besteld, betekent dat de jongensfiets 22 inch oranje morgen al geleverd wordt. Dit is overigens van toepassing op bestellingen die gedaan worden op een werkdag. U kunt het aanbod met jongensfietsen 22 inch oranje bekijken en eventueel vergelijken met de fietsen in een andere kleur. Voor ieder model geldt dat er specificaties beschikbaar zijn. U kunt dan ook met bepaalde voorkeuren rekening houden. Zo wordt u uitgebreid geïnformeerd over de specifieke kenmerken, zoals:

  • Remsysteem
  • Verlichting
  • Versnellingen
  • Bagagedrager
  • Voordrager
  • Reflectoren
  • Fietsslot

Liever een andere jongensfiets? Bekijk het complete aanbod.