Sorteren op:

Oranje jongensfietsen 24 inch: gratis verzending!

De oranje jongensfietsen 24 inch die u bij ons in het aanbod vindt, zijn stuk voor Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
stuk van de hoogste kwaliteit. Dat is belangrijk want als er gefietst wordt op een oranje jongensfiets 24 inch dient de fiets stevig te zijn en tegen een stootje te kunnen. Zeker aangezien de 24 inch jongensfietsen oranje geschikt voor de leeftijdsklasse van 8 tot 12 jaar. In die leeftijdscategorie wordt er niet altijd zorgvuldig met de fiets omgegaan.

Het is dan prettig om te weten dat de 24 inch jongensfiets oranje tegen een stootje kan. Bovendien bent u er op die manier van verzekerd dat de jongensfiets 24 inch oranje meerdere jaren meegaat. Daarbij kunnen het zadel en het stuur van alle beschikbaar jongensfietsen 24 inch oranje in ons aanbod in hoogte worden versteld. De fiets kan dan ook zonder problemen meegroeien met de lengte van uw zoon.

Oranje jongensfiets 24 inch met keuze uit meerdere designs

Bij het maken van een keuze voor een oranje jongensfiets 24 inch kunt u rekening houden met de voorkeur voor een ontwerp, stijl en gebruiksdoel. Voor sportief en recreatief gebruik kan de keuze bijvoorbeeld vallen op een 24 inch jongensfiets oranje in de vorm van een mountainbike. Er is echter ook een aanbod met 24 inch jongensfietsen oranje beschikbaar die ideaal zijn om van en naar school te fietsen. Bijvoorbeeld doordat er sprake is van een bagagedrager waar de schooltas op vastgezet kan worden met snelbinders.

Goedkope jongensfiets kopen? Klik op de link voor alle jongensfietsen in het assortiment.

Specifieke kenmerken

Zo zijn er allerlei eigenschappen toe te schrijven aan jongensfietsen 24 inch oranje, waarmee u rekening kunt houden. Voor het gemak zijn per jongensfiets 24 inch oranje de specifieke kenmerken die van toepassing zijn beschreven. Op die manier kunt u nog gemakkelijker een vergelijking en een keuze maken. De fiets van uw keuze wordt overigens bezorgd met gratis verzending.

Terug naar alle jongensfietsen 24 inch.

Voor welke leeftijd is een 24 inch jongensfiets geschikt?

Voor de leeftijd van 8 - 12 jaar. Het is wel handiger om naar de lengte te kijken bij het bepalen van de hoeveelheid inch. Is jouw kind rond de 130 cm? Dan is een 24 inch fiets zeker geschikt.

Welke merken 24 inch jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben jongensfietsen 24 inch van de bekende merken Altec, Popal, Spirit en Volare in het assortiment. In allerlei soorten en kleuren beschikbaar.

Wat voor soort jongensfietsen 24 inch verkopen jullie?

Wij verkopen verschillende modellen. Denk dan aan de sportieve fietsen, mountainbikes of juist de standaard stadfietsen. Daarnaast kun je ze kopen zonder versnellingen of met 3 tot 21 versnellingen.