Sorteren op:

Oranje kinderfietsen 18 inch: tot 40% korting

Oranje kinderfietsen 18 inch worden met een modern ontwerp in een hippe kleur aangeboden. De 16 Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
inch kinderfietsen oranje zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende modellen. Met betrekking tot de kleur geldt dat de 16 inch kinderfiets oranje bijvoorbeeld met het frame in oranje is uitgevoerd. Het is echter ook mogelijk dat er sprake is van oranjekleurige details die de fiets een extra originele uitstraling geven.

Voor alle kinderfietsen 18 inch oranje geldt dat er sprake is van een geschiktheid voor een bepaalde leeftijdsklasse. Dat is bij deze wielmaat de leeftijdsklasse 5 tot 7 jaar. Vanaf een leeftijd van 5 jaar kunnen de meeste kinderen al zonder zijwieltjes fietsen. Het is dan ook zo dat bij de aanschaf van een kinderfiets 18 inch oranje er niet standaard zijwieltjes bijgeleverd worden.

18 inch kinderfiets oranje met keuze uit meerdere modellen

Het is bij de aanschaf van een oranje kinderfiets 18 inch van belang dat u van de mogelijkheden van uw kind uitgaat. Als u bijvoorbeeld een 18 inch kinderfiets oranje koopt die nog te groot is dan wordt het zelfvertrouwen van uw kind ondermijnt. De 18 inch kinderfietsen oranje zijn ontworpen op basis van de anatomie van kinderen in de leeftijd van 5 tot 7 jaar, maar het gaat hierbij wel om een gemiddelde leeftijd.

> Bekijk alle 18 inch kinderfietsen

Kies de juiste maat!

Uw kind bijvoorbeeld nog wat kleiner zijn dan gemiddeld. Het is dan ook belangrijk om bij het kopen van een kinderfiets 18 inch oranje de lengte en kledingmaat als uitgangspunt te nemen. Dan bent u ervan verzekerd dat u uit het aanbod met kinderfietsen 18 inch oranje een goede keuze kunt maken. Als u een keuze heeft gemaakt, kunt u erop rekenen dat wij voor een snelle afhandeling zorgen. De fiets kan namelijk morgen al met gratis verzending bij u op de stoep staan.

> Andere goedkope kinderfiets kopen?

Voor welke leeftijd is de 18 inch kinderfiets geschikt?

18 inch fietsen zijn geschikt voor jongens en meisjes van 5- 7 jaar oud. Let vooral op de lengte wanneer je de juiste maat fiets wilt uitkiezen. 18 inch= geschikt voor kinderen rond de 110 cm.

In welke kleuren zijn de 18 inch fietsen beschikbaar?

In maar liefst 11+ kleuren. Kies bijvoorbeeld ook voor een vrolijke print. Daarnaast hebben de wielen ook vaak een kleur: zwart, beige, roze of blauw.

Welke merken 18 inch kinderfietsen verkopen jullie?

Wij verkopen 18 inch kinderfietsen van de bekende merken Altec, Popal, Spirit, Volare en Disney Frozen 2. Al vanaf €138,- zijn deze kinderfietsen beschikbaar.