Sorteren op:

Oranje kinderfietsen 26 inch: gratis verzending!

Oranje kinderfietsen 26 inch hebben wij voor kinderen vanaf 10 jaar in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Het Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
leuke van het kopen van een 26 inch kinderfiets oranje is dat er meerdere jaren op gefietst kan worden tot wel een leeftijd van 14 jaar. Het een en ander hangt uiteindelijk wel een beetje af van de snelle groei van kinderen, maar doorgaans zijn de 26 inch kinderfietsen oranje geschikt voor de leeftijdscategorie 10 tot 14 jaar.

Als u een kinderfiets 26 inch oranje koopt en uw kind schiet in één keer de lucht in dan hoeft u niet te denken dat de aanschaf een miskleun is geweest. U verstelt dan namelijk gewoon het zadel en het stuur weer in een hoogte op basis waarvan de ideale zithouding weer kan worden aangenomen. Deze optie bieden alle kinderfietsen 26 inch oranje overigens.

26 inch kinderfiets oranje: vandaag voor 13u besteld = morgen in huis

Een oranje kinderfiets 26 inch wordt met gratis verzending binnen 24 uur verzonden en dat betekent dat u de fiets van uw keuze morgen al kunt ontvangen. Het is dan wel zo dat u de 26 inch kinderfiets oranje voor een bepaald tijdstip dient te bestellen om morgen al op de ontvangst te kunnen rekenen. Wij hanteren daarvoor het tijdstip van 13.00 uur. De 26 inch kinderfietsen oranje worden standaard zonder verzendkosten bezorgd.

> Bekijk ook eens een andere 26 inch kinderfiets!

Beveilig de fiets extra goed met een stevig slot!

U kunt uiteraard het beste samen met uw kind de keuze maken voor een kinderfiets oranje 26 inch, zodat u en uw kind tevreden zijn met de aankoop. Het aanbod met kinderfietsen 26 inch oranje laat diversiteit zien, zodat u samen een goede vergelijking kunt maken. Vergeet ook niet om een extra stevig slot aan te schaffen. De kans op diefstal wordt namelijk veel kleiner als er sprake is van een slot waarmee de fiets aan een object bevestigd kan worden.

> Op zoek naar een andere goedkope kinderfiets?

Voor welke leeftijd is de 26 inch fiets geschikt?

Voor de leeftijd van 10-14 jaar. Let wel meer op de lengte dan op de leeftijd bij het uitkiezen van de juiste maat. 26 inch fietsen zijn voor deze lengte geschikt: ca. 145 cm.

In hoeveel kleuren zijn de kinderfietsen van 26 inch beschikbaar?

In 12+ kleuren. Vink in het filtermenu de gewenste kleur aan en alleen deze kleuren verschijnen op het scherm. Kies je bijvoorbeeld voor blauw, dan krijg je allerlei blauw tinten te zien: turquoise, sky blue, jeans blue en mat blauw.

Kun je de 26 inch kinderfietsen ook met versnellingen kopen?

Jazeker. Je kunt de 26 inch fietsen zowel met als zonder versnelling kopen. Kies je voor mét versnelling, dan heb je de keus uit of 3 versnellingen of maar liefst 21.