Sorteren op:

Oranje omafietsen gratis bezorgd in 24 uur

Oranje omafietsen hebben ondanks het klassieke en authentieke karakter een hippe en frisse uitstraling. Dat wordt Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
uiteraard onder meer door de heldere en opvallende kleur veroorzaakt. Een oranje omafiets is een fiets die aangenaam comfort biedt tijdens het fietsen, waarbij het zadel perfect ondersteunt en de trapbewegingen soepel verlopen. Een extra voordeel dat bijdraagt aan het aangename fietscomfort is de zithouding. U kunt namelijk meer rechtop zitten dan bijvoorbeeld op een sportieve oranje omafiets.

Omafietsen oranje zijn uiteraard verkrijgbaar bij Fietsenopfietsen.nl. Deze populaire fiets is namelijk in meerdere kleuren verkrijgbaar. U kunt bij ons dan ook de keuze maken voor een trendy omafiets oranje. Daarbij profiteert u van een scherpe prijs en kunt u rekenen op de beste kwaliteit. Wij gaan namelijk niet voor minder dan de beste kwaliteit, maar willen daarbij ook scherpe prijzen hanteren.

Omafiets oranje: bestel vóór 13.00 uur = morgen in huis

Een groot voordeel van het kopen van een oranje omafiets bij Fietsenopfietsen.nl is dat de klantgerichte service op alle vlakken perfect te noemen is. Zo hebben wij de oranje omafietsen in het aanbod op voorraad. Dat is dan ook een reden dat wij uw oranje omafiets die voor 13.00 uur wordt besteld al de volgende dag kunnen bezorgen. Daarvoor worden er geen kosten in rekening gebracht, want de bezorging van oranje omafietsen vindt met gratis verzending plaats.

Mogelijkheid: achteraf betalen

Zoals gezegd is de service van Fietsenopfietsen.nl op alle vlakken perfect. Dat houdt in dat de service met betrekking tot de aanschaf van omafietsen oranje nog verdergaat. Bij uw bestelling kunt u namelijk bepalen of u de omafiets oranje meteen afrekent of dat liever niet direct doet. In het laatste geval is het namelijk mogelijk om pas nadat u de bestelling met gratis verzending aan huis geleverd heeft gekregen te betalen.

> Terug naar alle goedkope omafietsen

Welke merken omafietsen verkopen jullie?

Wij hebben fietsen van deze merken in het assortiment: Altec, Popal, Spirit, Volare en ChupaChups.

Hoeveel versnellingen hebben de omafietsen?

Dat verschilt per model. We verkopen zowel omafietsen zonder versnelling als met 3 of 7 versnellingen.

In hoeveel kleuren zijn de omafietsen beschikbaar?

Je kunt de fietsen in allerlei kleuren bestellen. We hebben meer dan 12 verschillende kleuren in het assortiment. Daarnaast verkopen we ook fietsen met een leuke print.