Sorteren op:

Oranje transportfietsen voor kinderen en volwassenen

Oranje transportfietsen zijn niet alleen ideaal voor volwassenen op om te fietsen, maar zeker ook voor Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
kinderen. De transportfietsen oranje zijn dan ook in verschillende inchmaten te vinden, zodat er zowel aan de wensen van kinderen als van volwassen tegemoet kan worden gekomen. Een oranje transportfiets is ideaal om spullen te vervoeren. Het design met een voordrager is niet alleen zo ontworpen voor een eigentijdse uitstraling, maar ook voor het bieden van praktisch gemak.

Praktisch gemak kan zeker ondervonden worden tijdens het fietsen op een transportfiets in een oranje kleur. Het is namelijk zo dat er op de voordrager spullen vervoerd kunnen worden. Het meest ideale is als er voorop de oranje transportfiets dan een fietskrat of een hippe fietsmand is bevestigd. Daar kunnen bijvoorbeeld heel gemakkelijk de boodschappen in worden meegenomen of een tas worden vervoerd.

Transportfiets oranje: samen een fiets uitkiezen

Als u van plan bent om een oranje transportfiets aan te schaffen die u zelf gaat gebruiken dan kunt u de voorkeuren rekening houden die u belangrijk vindt. Mocht het zo zijn dat er uit het aanbod met transportfietsen oranje een keuze voor iemand anders wordt gemaakt dan is het aan te raden om met de betreffende persoon te overleggen. Bijvoorbeeld als u de fiets voor uw kind aanschaft.

> Complete aanbod: goedkope transportfietsen

Gratis bezorging in 24 uur

Het team van Fietsenopfietsen.nl zorgt er in elk geval voor dat uw oranje transportfiets zo snel mogelijk geleverd wordt. Dat is al mogelijk binnen 24 uur na uw bestelling. Verder vertellen wij u graag dat u geen verzendkosten hoeft te betalen. Bij ons is er voor alle oranje transportfietsen namelijk sprake van gratis verzending. Wilt u liever niet direct bij uw bestelling de rekening voldoen? Dan wacht u daarmee tot na ontvangst van de bestelling. Die optie bieden wij namelijk.

Wat zijn transportfietsen?

Transportfiets is een officiële term voor fietsen die goederen kunnen vervoeren. Wij verkopen het meest voorkomende model: de fiets met een voorrekje. Hier kun je handig een krat of tas op plaatsen.

In welke maten zijn de fietsen beschikbaar?

Allerlei maten. Voor zowel kindermaten (12-20 inch) als de grote fietsmaten (22-28 inch). De transportfietsen zijn in allerlei kleuren beschikbaar.

Welke merken transportfietsen verkopen jullie?

Wij verkopen fietsen van de bekende merken Altec, Popal, Spirit, Volare en ChupaChups. Al vanaf €279 is een 28 inch fiets beschikbaar.