Fietstas dubbel: Verzending = gratis!

Dubbele fietstassen zijn uitermate populair en vind je bij ons in allerlei afmetingen, vormen, merken en Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
prijs-kwaliteitsverhoudingen. Van hippe dubbele fietstassen tot kleine fietstassen dubbel en zwarte dubbele fietstassen. Het aanbod van dubbele fietstassen bij Fietsenopfietsen is groot.

Week in week uit. Dag in dag uit. Dubbele fietstassen kunnen elke weer hun nut bewijzen door het probleemloos dragen van vele liters aan levensmiddelen en andere producten. Waarom zou je nog de auto pakken voor de weekboodschappen, terwijl jouw tweewieler met hippe dubbele fietstassen elke keer weer het gewicht van jouw boodschappen draagt. En dat zonder moeite.

Echte fietsliefhebbers - en mensen zonder rijbewijs - maken veel gebruik van hun fiets. Waarom zou je je fiets dan niet voorzien van accessoires als dubbele fietstassen. Een fietstas dubbel is ideaal tijdens een dagje werkt. En zeker wanneer je grote afstanden aflegt op een (elektrische) fiets tijdens een kleine break of fietsvakantie zijn dubbele fietstassen onontbeerlijk. Er kunnen heel wat spullen bewaard worden in dubbele fietstassen. Denk alleen al aan eventueel wat extra kleding of het vervoeren van een tent. Het vooruitzicht van alles bij de hand hebben is prettig. Dit is tijdens een fietsvakantie enkel realiseerbaar met fietstassen dubbel.

Fietstassen dubbel: Handig om extra korting te krijgen

Kies je liever voor een enkele (afneembare) fietstas of voel je meer voor dubbele fietstassen? Het voordeel van dubbele fietstassen is dat in één keer extra ruimte bijkoopt. In verhouding is dit goedkoper dan wanneer je een enkele fietstas aanschaft en na een tijdje niet genoeg ruimte blijkt te hebben voor transport. Zonde om dan opnieuw een enkele fietstas aan te schaffen. Wees verstandig en schaf dubbele fietstassen aan zodat je probleemloos kilo’s aan spullen kunt vervoeren. Een andere manier om korting te ontvangen is om rekening te houden met een dubbele fietstassen aanbieding. Ook is het mogelijk om slim in te kopen, zodat je bundelkorting ontvangt. Combineer zwarte dubbele fietstassen met kleine fietstassen dubbel voor je kind en schaf daarbij extra accessoires aan, zoals:

  • Een goede fietspomp met een drukmeter
  • Een luide bel die beter klinkt dan het standaardmodel
  • Extra accu voor de elektrische fiets
  • Een helm die beschermd wanneer een valpartij zich voordoet

> Profiteer van kortingen tot wel 40%: Bekijk nu een omafiets aanbieding!

Een band goed oppompen

Een comfortabele tocht op de fiets is afhankelijk van een aantal zaken. Op sommige dingen kunnen we geen invloed uitoefenen, denk aan het weer en de kwaliteit van het asfalt of het fietspad. Andere zaken zijn wél beïnvloedbaar. Denk bijvoorbeeld aan de juiste stand van het zadel en het stuur. Dit is gemakkelijk zelf te verzorgen. Daarnaast is van groot belang om spanning in de banden te hebben door de banden zo op te pompen dat er een ideale hoeveelheid druk in de banden zit.

Dat oppompen werkt vrij eenvoudig. Kijk eerst op de band welke ideale druk wordt aangegeven. Dit staat vermeld in bar. Het is ook slim om een fietspomp aan te schaffen waarop een drukmeter zit die ook in bar rekent. Let er bij het aansluiten van de pomp op dat het ventiel goed opengedraaid is. Denk er bij het dichtdraaien aan dat er niet te veel lucht ontsnapt. Gelukt? Dan kun je comfortabeler én veiliger fietsen?

Nog veiliger fiets je wanneer je gebruik maakt van dubbele fietstassen. Zo heb jij je handen vrij en kun je je op het verkeer concentreren. Bij Fietsenopfietsen heb jij een ruime keuze uit allerlei soorten dubbele fietstassen. Denk aan:

  • Kleine fietstassen dubbel
  • Zwarte dubbele fietstassen
  • Hippe dubbele fietstassen
Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor deze fietstassen:

> Verzending = gratis op het gehele assortiment Popal Daily Dutch fietsen!