Enkele fietstas: gemakkelijk voor kleine boodschappen

Op de fiets boodschappen doen is een heel gemakkelijke manier om het noodzakelijke met het aangename Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
te combineren. Een enkele fietstas kan daarbij een heel gemakkelijk hulpmiddel zijn. In de fietstas kunnen immers de producten die die dag zijn aangeschaft worden vervoerd. Dit is een stuk veiliger dan het aan het stuur hangen van een boodschappentas. Alleen al om die reden is het altijd slim om direct jouw enkele fietstassen te installeren bij aanschaf. Een sportieve fietstas enkel kan bovendien ook nog eens mooi staan.

Een fietstas enkel is vooral geschikt voor het gebruik bij het doen van dagelijkse boodschappen met je stadsfiets of elektrische fiets. Kleine enkele fietstassen kunnen ook goed dienstdoen als het gaat om het vervoeren van wat kleine benodigdheden bij het maken van fietstochten. Denk bijvoorbeeld aan flesjes water of een lunchpakket. Maar denk ook aan noodmaterialen zoals een plaksetje en andere accessoires die van pas kunnen komen tijdens fietstochtjes. Enkele fietstassen of kleine enkele fietstassen voor jouw fiets hoeft echt niet duur te zijn. Bij ons kun je enkele fietstassen aanschaffen tegen een zeer voordelige prijs.

Enkele fietstassen: Te krijgen met veel mooie kortingen

Een fietstas enkel aanbieding uitkiezen kan een goede manier zijn om op de kosten voor de aanschaf van accessoires te besparen. Het is echter bij lange na niet de enige manier. Er is namelijk nog heel veel meer mogelijk om de prijs enigszins omlaag te krijgen. Een andere manier om een goedkope enkele fietstas te bemachtigen is door handig op kortingen in te spelen. Denk dan bijvoorbeeld aan zaken als:

  • Korting op het aankoopbedrag
  • Geen verzendkosten
  • Geen kosten voor montage
  • Extra korting bij het doen van meerdere aankopen

> Verzending = gratis op het gehele assortiment jongensfietsen!

De juiste fietsmaat bepalen bepalen aan de hand van jouw lengte

Een fiets komt niet in een standaardmaat. Zeker wanneer het gaat om fietsen voor kinderen, is er een flinke variatie in de maten. Dit komt omdat kinderen flink groeien en er bij elke lengte een andere fiets past. Volwassenen zijn vaak in het bezit van fietsen met een inchmaat van 26 of 28. Om de juiste maat voor de fiets te achterhalen is het belangrijk dat je rekening houdt met jouw lengte.

De maat van de fiets wordt bepaald aan de hand van jouw lengte. Deze lengte rekenen we om naar de verschillende beschikbare maten voor een fiets. De maten worden vervolgens in inches weergegeven. Belangrijk bij de aanschaf van een fiets is rekening houden met de inchmaat. Fietsen op een rijwiel die aansluit bij jouw lengte zorgt voor een beter beheersbare fiets. Dit maakt het rijden automatisch stukken veiliger.

> Kinderfietsje kopen: Profiteer van kortingen tot wel 40%!

Enkele fietstassen voor spotprijs

Een andere manier om de veiligheid te vergroten is het bevestigen van enkele fietstassen in plaats van tassen aan het stuur.  Enkele fietstassen zijn inmiddels allang de periode van logge accessoires voorbij. Tegenwoordig zijn er heel wat leuke modellen te vinden. Kijk maar eens naar onze kleine enkele fietstassen zijn. Deze compacte en mooie enkele fietstassen doen met hun goedkope spotprijs niet onder aan kwaliteit. Niet alleen zijn deze enkele fietstassen een echte esthetische toevoeging voor jouw fiets. Ook op praktisch gebied doen deze enkele fietstassen waarvoor ze bedoeld zijn. De no nonsense enkele fietstassen vervoeren jouw spullen zoals dat hoort en zijn bovendien ook nog waterdicht.

Ook in ons fietstassen assortiment: