Enkele fietstas: gemakkelijk voor kleine boodschappen

Op de fiets boodschappen doen is een hele gemakkelijke manier om het noodzakelijke met het aangename Lees meer

te combineren. Een enkele fietstas kan daarbij een heel gemakkelijk hulpmiddel zijn. In de fietstas kunnen immers de producten die die dag zijn aangeschaft worden vervoerd. Dit is een stuk veiliger dan het aan het stuur hangen van een boodschappentas. Alleen al om die reden is het altijd slim om direct een tas op een fiets aan te brengen bij aanschaf. Een sportieve fietstas enkel kan bovendien ook mooi staan.

Een fietstas enkel is vooral geschikt voor het gebruik bij het doen van dagelijkse boodschappen. Hij kan echter ook goed dienstdoen als het gaat om het vervoeren van wat kleine benodigdheden bij het maken van fietstochten. Denk bijvoorbeeld aan extra water of een lunchpakket. Denk ook aan bijvoorbeeld noodmaterialen zoals een plaksetje en eventueel wat andere accessoires die van pas kunnen komen. De aanwezigheid van een enkele fietstas voor een elektrische fiets kan veel goeds doen in dat opzicht. Daarbij is het ook nog eens zo dat de tas helemaal niet duur in aanschaf hoeft te zijn.

Enkele fietstassen: Te krijgen met veel mooie kortingen

Een fietstas enkel aanbieding uitkiezen kan een goede manier zijn om op de kosten voor de aanschaf van de accessoire te besparen. Het is echter bij lange na niet de enige manier. Er is namelijk nog heel veel meer mogelijk om de prijs enigszins omlaag te krijgen. Een goedkope enkele fietstas kan ook worden verkregen door handig op kortingen in te spelen. Denk dan bijvoorbeeld aan zaken als:

 • Korting op het aankoopbedrag
 • Geen verzendkosten
 • Geen kosten voor montage
 • Extra korting bij het doen van meerdere aankopen

> Verzending = gratis op het gehele assortiment jongensfietsen!

De juiste fietsmaat bepalen

Een fiets komt niet in een standaardmaat. Zeker wanneer het gaat om fietsen voor kinderen, dan is er een flinke variatie in de maten. Al is dit ook voor fietsen voor volwassenen het geval. Het is dus ook zeer belangrijk om de juiste maat te achterhalen voor de fiets waarop u het best past. Dit is echter lang niet bij iedereen bekend. Dit hoeft echter geen probleem te zijn, want uiteindelijk kan het heel gemakkelijk achterhaald worden. Daarvoor hoeven maar twee dingen te worden gedaan.

In de eerste plaats is het belangrijk om uw exacte lichaamslengte te achterhalen. De maat van de fiets wordt namelijk aan de hand hiervan bepaald. Die lengte is namelijk om te rekenen naar de verschillende maten die er zijn. De maten worden in inches gegeven. Dit kan misschien lastig zijn. Daarom is het gemakkelijk om gebruik te maken van een tabel die helpt bij het omrekenen. Door de juiste inchmaat te kiezen is de fiets veel beter te beheersen. Dit maakt het rijden in druk verkeer een stuk veiliger.

> Kinderfietsje kopen: Profiteer van kortingen tot wel 40%!

Sort

1 product Toon alles

Selectie verfijnen
 1. Lynx Enkele Fietstas - Zwart
  Lynx Enkele Fietstas - Zwart
  Onze prijs
  Normale prijs  23,95 Aanbiedingsprijs  20,95
  Gratis verzending
Sort

1 product Toon alles

Selectie verfijnen