Kleine fietstas: een handige accessoire

Een kleine fietstas kan heel gemakkelijk zijn wanneer u op een toerfiets rondrijdt tijdens een fietsvakantie. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Het is dan natuurlijk wel zo dat u niet uitsluitend afhankelijk moet zijn van de spullen die u op de fiets meeneemt. Wanneer dagelijks vanuit een uitvalsbasis zoals een camping de wegen verkend kunnen worden, dan is het gemakkelijk om wat spullen op een veilige manier te kunnen vervoeren die de ritten wat aangenamer kunnen maken. Daarnaast kunnen echter ook andere zaken worden verzorgd met de kleine fietstassen. Bijvoorbeeld bij dagelijks gebruik.

Wanneer het gaat om dagelijks gebruik van fietstassen, dan is dit bijvoorbeeld om boodschappen te doen. In kleine fietstassen klein beleg zoals worst of kaas vervoeren kan natuurlijk gemakkelijk. Dat betekent dat bijvoorbeeld wanneer iets vergeten is dit nog snel rechtgetrokken kan worden. Een kleine fietstas kan dus ook gewoon gemakkelijk zijn op een gewone fiets. De dagelijkse boodschappen op de fiets doen wordt daardoor gemakkelijker. Dit is goed voor de gezondheid omdat er bewogen wordt. Het is ook beter voor het milieu dan in de auto stappen. Alleen al om die redenen is de aanschaf aantrekkelijk.

Kleine fietstassen: Handig om extra korting te krijgen bij aankoop

Korting krijgen bij de aankoop van kleine fietstassen is natuurlijk extra leuk. Naast korting op de aanschafprijs zijn fietstassen klein model ook zeer geschikt om in te zetten om juist extra korting te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld wanneer een aankoop in een bundel wordt gedaan. Wanneer namelijk meerdere accessoires tegelijk worden besteld, dan levert dit extra reductie op. Voorbeelden van accessoires zijn:

  • Een goede, luide fietsbel
  • Een set goede bidons inclusief houders
  • Een helm voor de veiligheid op de openbare weg
  • Een goede fietspomp om de banden extra sterk mee op te pompen

> Bekijk nu ook de Popal kinderfiets: Vandaag voor 16:00 uur besteld = morgen in huis!

Leuke fietstochten maken

Wat is er nu beter dan beweging in de buitenlucht. Een leuke fietstocht kan hier de ideale methode voor zijn. Wanneer een geschikte fiets en de juiste kleine fietstas zijn gevonden, dan kan eigenlijk direct aan de slag gegaan worden. Dat kan vaak al in de eigen omgeving waar zonder twijfel mooie wegen liggen waar het gemakkelijk op fietsen is. Het is echter ook goed mogelijk om de beste routes juist op te zoeken.

Die routes liggen bijvoorbeeld in Limburg. Dit is één van de belangrijkste provincies als het aankomt op fietsen in Nederland. Hier is echter wel enige oefening vooraf aan te raden. Er liggen zeker in het zuiden van Limburg immers flink wat heuvels. Een gebied waar ook met veel plezier gefietst wordt, is de Veluwe. Daar is immers ook veel schitterende natuur te vinden. Bovendien zijn de wegen hier gemakkelijk begaanbaar en zeer geschikt om over te fietsen. Door de centrale ligging is de Veluwe ook nog eens gemakkelijk te bereiken.

> Verzending = gratis op het gehele assortiment jongensfietsen!

Toch een andere fietstas? Bekijk dan eens het volgende: