Fietstrainer kopen: Verzending = gratis!

Steeds vaker gebruiken mensen een fietstrainer. Dit komt omdat het vele voordelen biedt. Het grootste voordeel Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
is dat een fietstrainer binnen gebruikt kan worden in de eigen veilige omgeving of op werk. Hierdoor hoef je niet meer de deur uit om aan je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid beweging per dag te komen. Je houdt hierdoor meer tijd over voor jezelf om lekker te ontspannen. Ook houd je meer tijd over voor je kinderen of voor familie en vrienden. Een fietstrainer voor binnen wordt voor meerdere doeleinden gebruikt, namelijk:

  • Hulp bij revalidatie
  • Bewegen op kantoor
  • Bewegen in eigen veilige omgeving
  • Laagdrempelige beweging voor senioren

Daarnaast hebben fietstrainers (ook wel stoelfiets trainer, bureau fietstrainer of mini hometrainer fiets genoemd) het voordeel dat ze ingeklapt kunnen worden. Hierdoor kun je een fietstrainer eenvoudig opbergen. Een veel gebruikte opbergplek is onder het bed of onder een kast. Ook kan een inklapbare fietstrainer worden meegenomen naar werk, waardoor je zowel thuis als op kantoor hier gebruik van kunt maken. Dit biedt de kans om aan voldoende beweging per dag te komen, terwijl je een presentatie aan het voorbereiden bent of aan een deadline werkt. Hiermee vang je twee vliegen in één klap!

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid beweging per dag

Genoeg beweging is essentieel voor een goede gezondheid. Beweging kan komen uit verschillende huishoudelijke klusjes, zoals stofzuigen of dweilen. Ook traplopen of fietsen zijn goede bewegingen om te maken. Gemiddeld zou je ongeveer 30 minuten per dag moeten bewegen. Toch is het voor veel mensen moeilijk om aan deze hoeveelheid beweging per dag te komen. Een fietstrainer thuis (of fietstrainer bureau) kan hierbij helpen! Hierdoor kun je namelijk aan voldoende beweging per dag komen, terwijl je achter je bureau zit, de aardappels schilt of naar de televisie kijkt. Genoeg beweging zorgt ervoor dat de kans op verschillende ziektes afneemt. Denk hierbij aan hartklachten, diabetes, trombose, maar bijvoorbeeld ook darmkanker.

> Bekijk ook de fietstrainer: Vandaag besteld = morgen in huis!

Het aanbod

Wil je een fietstrainer kopen? Bekijk dan eerst goed het aanbod. Er zijn basic fietstrainers te koop, maar ook smart fietstrainers of fietstrainer met display. Deze laatste twee geven vaak aan hoeveel calorieën je al hebt verbrand, of hoeveel omwentelingen je hebt gemaakt met de trappers. Een basic fietstrainer is vanzelfsprekend een goedkope fietstrainer. Smart fietstrainers zijn daarentegen duurder. Bedenk daarom goed wat voor mogelijkheden de fietstrainer voor je moet kunnen bieden voordat je een aankoop doet.

> Verzending = gratis: Bekijk nu de bureaufiets!