Mini hometrainer: Verzending binnen 24 uur!

Een mini hometrainer kent vele voordelen voor mensen uit verschillende leeftijdscategorieën. Zowel tieners, jongvolwassenen, vijftig plussers Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
 1. Deskshaper stoelfiets thuis workout fitness vooraanzicht DeskShaper Stoelfiets
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 49,99 Speciale prijs 23,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. Deskshaper stoelfiets thuis workout fitness vooraanzicht DeskShaper Stoelfiets (tweede kansje)
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 49,99 Speciale prijs 19,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*

2 producten in totaal

Filteren
als senioren kunnen gebruikmaken van een mini hometrainer fiets. Een mini hometrainer fiets maakt het mogelijk om te thuis te bewegen, zodat je niet de deur uit hoeft om aan voldoende beweging per dag te komen. Dit kan ook erg praktisch zijn bij revalidatie. Je kunt er zelfs voor kiezen om de hometrainer mee te nemen naar kantoor. Hierdoor kun je de zit hometrainer achter een bureau gebruiken terwijl je zit te werken. Hierdoor werk en beweeg je tegelijk waardoor je twee vliegen in één klap vangt!

Senioren hometrainer

Voor senioren is het vaak lastig om aan voldoende beweging per dag te komen. Dit komt omdat het voor deze leeftijdscategorie vaak een te hoge drempel is om naar een sportschool te gaan. De apparaten in de sportschool zijn moeilijk te gebruiken of het is erg druk in de sportschool. Fietsen op de openbare weg kan ook als druk en spannend worden ervaren. Een kleine hometrainer fiets of een stoelfiets is daarom een ideale oplossing! Een mini hometrainer voor ouderen biedt namelijk de mogelijkheid om thuis in de eigen veilige omgeving voldoende beweging te krijgen. Trap eenvoudig je benen rond als je naar je favoriete televisieprogramma kijkt!

> Bureaufiets kopen: Profiteer nu van gratis verzending!

Veel gestelde vragen omtrent een voet hometrainer

Als je een kleine hometrainer wil kopen is het logisch dat je hier bepaalde vragen bij hebt. Speciaal daarvoor hebben wij de meeste gestelde vragen voor jou op een rijtje gezet:

 1. Trapt een hometrainer stoelfiets niet te zwaar?
  Bijna alle stoelfietsen hebben de mogelijkheid om de trapweerstand aan te passen. Hierdoor kan iedereen op zijn eigen niveau trainen. Vaak kun je door middel van het draaien aan een knop de weerstand aanpassen.
 2. Bestaat er ook een elektrische mini hometrainer?
  Er bestaat geen mini hometrainer zitfiets die elektrische hulp biedt bij het rondtrappen. Wel is de weerstand op zijn laagste stand te zetten, waardoor je zeer eenvoudig je benen kunt rondtrappen. Sommige compacte hometrainers hebben wel elektrische opties en worden daarom elektrische hometrainer genoemd. Deze stoelfietsen hebben vaak een scherm waar het aantal omwentelingen van de trappers op wordt weergegeven. Ook kan het aantal verbrande calorieën worden getoond of het aantal minuten dat je aan het fietsen bent. Bekijk altijd eerst goed de display mogelijkheden als je een elektrische mini hometrainer wil kopen.
 3. Waar berg ik mijn cardio hometrainer op?
  De meeste kleine hometrainers zijn inklapbaar en daardoor eenvoudig op te bergen. Als de compacte hometrainer fiets is opgevouwen kan het in de meeste gevallen onder een bed worden opgeborgen. Daarnaast kan een hometrainer klein natuurlijk ook in een kast worden opgeborgen. Wil je een mini hometrainer kopen? Bekijk dan eerst goed of deze kan worden ingeklapt, zodat je de fiets eenvoudig kunt opbergen.
 4. Wat is het verschil met een normale hometrainer?
  Een normale hometrainer is groter dan een mini hometrainer en kan minder goed worden opgeborgen. Een kleine hometrainer heeft daarnaast het voordeel dat het klein en licht is, zodat het overal mee naartoe kan worden genomen. Daarnaast past een hometrainer mini gemakkelijk onder een bureau. Zo kun je de bureau hometrainer meenemen naar kantoor en tijdens het werk voldoende bewegen.

> Smart fietstrainer kopen: Profiteer nu van hoge kortingen!