Houten loopfietsen 1 jaar: nu gratis verzending in 24 uur

Een houten loopfiets 1 jaar is ideaal om kinderen vast kennis te laten maken met een Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
aantal aspecten, welke ze ook tijdens het fietsen nodig hebben. In Nederland leert vrijwel elk kind om te fietsen, omdat het een vaak gebruikt transportmiddel is. Dat de loopfietsen van hout zijn, zorgt ervoor dat de fietsen zowel stevig als goedkoop zijn. Een loopfiets is de ideale manier om kinderen een voorsprong te laten behalen in het leren fietsen. Kinderen op een normale fiets laten fietsen is vaak een te grote stap om in één keer te maken. Kinderen leren op een loopfiets vast om te sturen, waardoor ze hier later minder moeite mee hebben op een echte fiets. De houten loopfietsen voor kinderen van 1 jaar oud hebben meestal foam banden, welke niet zomaar lek kunnen gaan. Daarnaast is het zadel meestal verstelbaar, zodat de fiets met uw kind mee kan groeien.

Hout loopfiets 1 jaar: nu met extra korting

Bovenop de al lage prijs krijgt u bij ons ook een extra korting op vrijwel alle houten loopfietsen voor kinderen vanaf 1 jaar. Deze korting in combinatie met de kosteloze verzending zorgt ervoor dat u weinig geld kwijt bent aan een loopfiets. Daarnaast heeft u de optie om de houten loopfiets pas te betalen wanneer deze is bezorgd, u hoeft hiervoor alleen maar de optie ‘achteraf betalen’ te selecteren. De loopfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waarbij de plastic onderdelen van de fiets kleuren hebben. Daarnaast zijn er ook houten loopfietsen welke stickers op het frame hebben in verschillende kleuren. Door bij fietsenopfietsen te bestellen, heeft u de volgende voordelen:

  • Bestel de fiets vandaag, en u heeft hem morgen al in huis.
  • De mogelijkheid om achteraf te betalen.
  • Fietsen van FSC goedgekeurd hout.
  • Verzending is gratis.

> Houten loopfiets 2 jaar online kopen: Verzending = gratis!

Kinderen leren fietsen

Houten loopfietsen voor 1 jarigen zijn veel beter om kinderen te leren fietsen dan driewielers, omdat kinderen er meer vaardigheden door leren. Kinderen leren op een loopfiets 1 jaar namelijk meer dan alleen sturen, zoals het behouden van hun evenwicht. Dit alles zorgt ervoor dat ze later veel makkelijker leren fietsen, soms wel tot een jaar eerder dan kinderen welke geen loopfiets hebben gehad. Bij het leren fietsen is het vooral belangrijk om kinderen niets op te dringen. Elk kind leert in zijn of haar eigen tempo en door kinderen te pushen zullen ze juist meer tegen fietsen op zien. Eerst kan een kind beginnen met leren fietsen op een fiets met zijwieltjes. Op deze manier kan het kind eerst aan de fiets en aan het intrappen van de pedalen wennen. Er bestaat een misverstand dat kinderen op een loopfiets helemaal niet leren trappen, omdat ze tijdens het afzetten van de grond deels dezelfde spieren gebruiken als tijdens het trappen.

> Vandaag vóór 16.00 uur besteld = morgen in huis: Bestel nu een houten loopfiets!