Houten loopfietsen jongens: vóór 16.00 uur besteld = morgen in huis

Bent u op zoek naar een leuke houten loopfiets voor jongens, dan heeft u bij ons Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
een ruim assortiment om uit te kiezen. Wij hebben verschillende modellen houten jongens loopfietsen in uiteenlopende kleuren. Zo is er voor ieder kind wel een passende loopfiets te vinden. Het hout waarvan de loopfietsen zijn gemaakt is duurzaam, en beschikt zelfs over een FSC keurmerk. Daarnaast zijn de houten loopfietsen voor jongens in hoogte verstelbaar, zodat kinderen er niet al na een paar maanden af groeien. Door voor middernacht een bestelling te plaatsen, kunnen wij deze de volgende dag al leveren. Zo heeft u snel uw loopfiets in huis. Houten loopfietsen zijn beter dan andere varianten, omdat ze zowel stevig als goedkoop zijn.

Jongens houten loopfiets: van goede kwaliteit

Het hout is niet alleen duurzaam, maar ook licht van gewicht. Zo kunnen kinderen de houten loopfiets jongens beter hanteren. Daarnaast verkopen wij een aantal driewielers, welke u om kunt bouwen naar een tweewieler. Zo kan een kind rustig wennen aan het sturen op een driewieler en kunt u de fiets ombouwen wanneer deze eraan toe is. Het zadel van de houten loopfiets ziit comfortabel en de banden zijn gemaakt van styrofoam. Deze banden hebben als voordeel dat ze niet lek kunnen. Loopfietsen worden vaak cadeau gedaan op een verjaardag, omdat het betaalbaar is en kinderen er heel blij mee zijn. Twijfelt u over een bepaalde houten jongens loopfiets, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Soms helpt het ook om de recensies bij een product te lezen, zodat u weet wat andere mensen van de loopfiets vinden. Verder geniet u enkele voordelen door bij ons te bestellen:

  • Een makkelijk in elkaar te zetten loopfiets.
  • Een hele lage prijs.
  • Snelle bezorging.
  • Een loopfiets gemaakt van duurzaam FSC hout.

> Bestel nu een houten loopfiets of een loopfiets 1 jaar: Profiteer van kortingen tot wel 40%!

Kinderen leren fietsen

Vroeger reden alle kinderen op driewielers in plaats van loopfietsen. Nu zijn loopfietsen populairder, omdat deze kinderen niet alleen leren sturen, maar ook om hun evenwicht te bewaren. Kinderen met een loopfiets zijn ook op jongere leeftijd in staat om te leren fietsen. Soms hebben kinderen nog moeite met hun evenwicht bewaren, waardoor het slim is alsnog met een driewieler te beginnen. Al tijdens het rijden op de loopfiets kunnen kinderen de eerste verkeersregels leren. Op een loopfiets leren kinderen inzicht te krijgen in hun omgeving, omdat ze vanzelf leren dat ze nergens tegenaan willen botsen. Daarnaast gebruiken kinderen tijdens het afzetten tegen de grond dezelfde spieren als tijdens het indrukken van de trappers van een echte fiets. Omdat een loopfiets speelgoed is vinden kinderen het ook leuk om er op te rijden. Probeer kinderen niets te verplichten, omdat het de bedoeling is dat ze het rijden op de loopfiets juist leuk vinden.

> Bezorging = gratis: Bestel nu een loopfiets hout zwart!