Goedkope loopwagen kopen: Nu met kortingen tot 40%

Als je kind net begint te lopen dan kan het verstandig zijn om een loopwagen aan Lees door

Set Ascending Direction

6 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

6 producten in totaal

Filter
per page
te schaffen. De eerste dagen dat een kind begint te lopen is het altijd een beetje onwennig. Kinderen lopen dan heel onstabiel, waardoor zij snel kunnen omvallen. Een loopwagen, ook wel loopkar genoemd, helpt een kind stabiliteit te geven waardoor zij iets mobieler worden.

Voordelen van een loopkar of loopwagen

Het aanschaffen van een loopwagen heeft verschillende voordelen voor zowel het kind als voor jou.

Het voordeel voor het kind is dat het kind beter leert lopen, omdat er meer stabiliteit wordt geboden. Door te lopen traint jouw kleintje gelijk zijn of haar beenspieren. Evenwicht en sterke beenspieren zijn belangrijke elementen wanneer je met je kind richting het echte fietsen wilt. Ook zit er aan een loopkar vaak een stang waar het kind zich aan kan optrekken. Net als het lopen zelf zorgt dit voor het trainen van de spieren.

Het voordeel voor jou is dat je niet meer contant je kind vast hoeft te houden tijdens het lopen. Dit geeft je wat meer rust en zorgt er daarnaast voor dat je niet in een gebogen houding hoeft te staan om de handen van je kind vast te houden. Let er wel op dat je als ouder altijd je kind in de gaten houdt als hij of zij met de loopwagen loopt!

  • Voordeel voor het kind: leren lopen en trainen van spieren
  • Voordeel voor de ouder: zorgt voor meer rust
> Loopwagen baby & Driewielers: Profiteer van kortingen tot wel 40%!

Verschillende soorten loopwagens

Loopwagens zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heb je loopwagens voor jongens en meisjes. De loopwagens verschillen hierbij alleen in opdruk. Een loopwagen jongen is vaak blauw en een loopwagen meisje is vaak roze. Dit zijn toch wel de standaard kinderkleuren voor een loopwagen. Daarnaast heb je loopwagens in verschillende materialen. Wil je graag een goedkope loopkar kopen? Dan is het aan te raden om een plastic loopwagen te kopen. Deze zijn over het algemeen de goedkoopste. Wil je een duurdere loopwagen kopen? Dan kun je het beste kijken naar loopwagens van hout of aluminium. Een lichte loopwagen is wendbaar, maar een zware loopwagen is stabieler. Het is maar net waar je voor kiest. Er wordt vaak gezocht op ‘loopwagen goedkoop’, maar dit betekent niet dat er meer loopwagens worden verkocht van plastic. Mensen gebruiken deze zoekterm ook om bijvoorbeeld goedkope houten loopwagens te vinden. Tot slot worden er ook speciale loopwagens gemaakt. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de vorm van een oude klassieke auto, maar ook in de vorm van een brandweerwagen. Een dergelijke hippe loopwagen kost vaak meer geld, omdat het een stoere uitvoering is. Kinderen vinden dit echter vaak wel de mooiste loopwagens. De keuze is reuze en de opties zijn eindeloos bij het kiezen van een geschikte loopwagen!

  • Loopwagens in verschillende kleuren
  • Loopwagens gemaakt van verschillende materialen (Onthoud: licht is wendbaar, zwaar is stabiel)
  • Loopwagens in verschillende uitvoeringen

> Kinderfietsen & damesfiets online kopen: Gratis verzending op het gehele assortiment!