Loopwagen hout kopen: Vóór 16.00 uur besteld = morgen in huis

Een houten loopwagen is een ideaal hulpmiddel voor kinderen die beginnen met lopen. De eerste stapjes Lees door

Set Ascending Direction

6 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

6 producten in totaal

Filter
per page
zijn altijd moeilijk. Het is namelijk voor een kind niet makkelijk om evenwicht te houden tijdens het lopen. Je ziet daarom ook vaak dat een kind langs de meubels loopt om zichzelf vast te houden. Als er geen meubels in de buurt zijn, dan valt een kind vaak om. Een houten loopkar kan een uitkomst zijn voor jouw kind bij de eerste stapjes. Een houten loopkar zorgt er namelijk voor dat het kind het hele huis kan doorlopen. De houten loopwagen biedt steun en evenwicht, waardoor er geen meubels meer vastgehouden hoeven te worden. Niet alleen leert jouw kindje sneller lopen, maar jouw kindje wordt hierdoor ook mobieler. Een loopwagen hout biedt daarom vele voordelen! Let wel op dat je je kindje altijd goed in de gaten houdt als hij of zij met de loopwagen gaat lopen.

Loopkar hout: Naast hulpmiddel ook speelgoed

Een loopkar/loopwagen dient in eerste instantie als hulpmiddel voor de eerste stapjes van je kind. Een loopwagen biedt namelijk ondersteuning tijdens het lopen. Het voordeel van een houten loopwagen, is dat een loopwagen van hout relatief zwaar is. Dit betekent dat de loopkar niet snel kan omkiepen. Vaak biedt een loopkar de mogelijkheid om boeken of blokken te vervoeren. Hierdoor verzwaar je de loopwagen, waardoor de loopwagen nog stabieler wordt. De blokken kunnen worden vervoerd en vervolgens kan ergens anders in het huis worden gebouwd met de blokken. Natuurlijk kunnen er ook knuffels of poppen worden vervoerd in de loopwagen. Jouw kindje zal het daarom extra leuk vinden om met de houten loopwagen te lopen. Al spelenderwijs leert jouw kleintje lopen. Naast hulpmiddel voor lopen kan een houten loopwagen daarom ook worden gezien als speelgoed en als opstapje naar het fietsen.

  • Hulpmiddel bij eerste stapjes
  • Houten loopwagen zwaar en stabiel
  • Blokken, knuffels of poppen vervoeren
  • Naast hulpmiddel daarom ook speelgoed
> Baby driewieler & driewielers kopen: Profiteer van gratis bezorging!

Vanaf welke leeftijd kan een houten loopwagen worden gebruikt?

Een houten loopwagen kan worden gebruikt op het moment dat jouw kindje zijn of haar eerste stapjes gaat zetten. Gemiddeld gezien is dit als jouw kindje tussen de 12 en 15 maanden oud is. Echter is dit voor iedereen kind verschillend. Het kan namelijk ook zijn dat jouw kindje pas na 17 maanden de eerste stapjes zet. Bekijk daarom zelf wanneer jouw kind er klaar voor is om met een loopwagen te lopen. Omdat kinderen soms zo jong zijn en klaar zijn voor een loopwagen, wordt er ook vaak gezocht op de zoekterm ‘loopwagen baby hout’. Door de gemiddelde leeftijd waarop kinderen beginnen met lopen, wordt een houten loopwagen vaak cadeau gedaan bij de eerste verjaardag. Een houten loopwagen is namelijk een multifunctioneel cadeau, waarbij je ook nog eens helpt met de motorische ontwikkeling en voor je weet rijden ze rond op hun eigen mountainbike! Let als ouder wel altijd goed op je kind als hij of zij met de loopwagen gaat lopen. Je kindje kan namelijk alsnog omvallen. Biedt daarom ondersteuning wanneer het nodig is.

  • Gemiddeld tussen de 12-15 maanden oud geschikt voor loopwagen
  • Vaak cadeau gedaan bij eerste verjaardag van het kind
  • Hou je kind altijd in de gaten en biedt ondersteuning wanneer nodig

> Damesfiets of kinderfiets kopen? Nu tot wel 40% korting!