Mountainbike goedkoop: Kortingen tot wel 40%

Een mountainbike is al jaren een populaire fiets. Dit komt voornamelijk door het stoere uiterlijk. De Lees door

Set Ascending Direction

55 producten in totaal

Page
Filter
per page
Set Ascending Direction

55 producten in totaal

Page
Filter
per page
mountainbike doet het daarom goed bij zowel kinderen als volwassenen. Veel mountainbikes worden voor professioneel gebruik gemaakt. Er wordt daarom gekozen voor zeer lichte materialen als carbon. Hierdoor is een mountainbike soms erg duur. Als je de fiets niet professioneel gebruikt, is het zonde om te veel geld uit te geven aan een mountainbike. Veel mensen zoeken daarom naar een goedkope mountainbike. Bij een zoektocht naar een mountainbike, kun je daarom ook zien dat een mountainbike goedkoop kan zijn. Op onze website verkopen wij goedkope mountainbikes. Ook verkopen wij mountainbikes met korting. Deze kortingen kunnen zelfs oplopen tot wel 40%!

Mountainbike aanbieding: Profiteer van gratis verzending

De sport mountainbiken wordt steeds populairder. Dat is ook niet gek, want in Nederland hebben we een uitstekend klimaat om goed te mountainbiken. Dit komt omdat het in Nederland vaak regent. Hierdoor kun je lekker door de modder scheuren met de mountainbike. Het dikke profiel op de banden zorgt ervoor dat je altijd goede grip houdt. Ook hebben wij in Nederland veel bosrijk gebied. Dit zijn ideale gebieden voor een mountainbike. Door de steeds populairder wordende sport, stijgt de verkoop van mountainbikes. Hierdoor ontstaan speciale mountainbike sale- en mountainbike outlet pagina’s. Zo ook op onze website. Daarnaast profiteer je op onze website naast een mountainbike aanbieding ook nog eens van gratis verzending. Deze gratis verzending is geldig op het gehele assortiment. Verder worden er bundels aangeboden met bijvoorbeeld een slot of lichtset. Deze bundels worden met extra korting aangeboden, waardoor je zelfs op de accessoires kunt besparen. Hierdoor kun je spreken van korting op korting!

  • Nederland uitstekend klimaat voor mountainbike
  • Gratis verzending op gehele assortiment
  • Bundels met accessoires aangeboden met extra korting

> Vóór 15:00 besteld, morgen in huis: kinder fiets & damesfiets!

De voordelen van een mountainbike

Ieder mountainbike kent een aantal basis eigenschappen die als groot voordeel kunnen worden beschouwd. Zo beschikt een mountainbike over dikke banden met een diep profiel. Hierdoor heeft een mountainbike op iedere ondergrond veel grip. Daarnaast is het frame van een mountainbike altijd erg stevig. Het frame moet namelijk goed tegen een stootje kunnen. Het komt namelijk regelmatig voor dat je kunt vallen als je met de fiets door de modder rijdt. Tot slot beschikt een mountainbike altijd over versnellingen. Het is namelijk essentieel om van versnelling te kunnen wisselen als je off-road rijdt.

  • Dikke banden met diep profiel
  • Stevig frame dat tegen een stootje kan
  • Voorzien van meerdere versnellingen

Daarnaast beschikken sommige mountainbikes over unieke eigenschappen. Zo komt het vaak voor dat een mountainbike beschikt over een verende voorvork. Dit is speciaal gemaakt om klappen van onverharde wegen op te vangen. Sommige mountainbikes zijn zelfs voorzien van een verend frame. Daarnaast verschillen de remmen van V-brakes tot schijfremmen. Het voordeel van schijfremmen is dat je hier sneller mee stilstaat dan V-brakes. Een mountainbike met schijfremmen is echter wel vaak duurder dan een mountainbike met V-brakes. Kijk voordat je een nieuwe mountainbike aanschaft daarom altijd eerst goed naar de specificaties.

  • Verende voorvork en verend frame
  • Remmen variëren van V-brakes tot schijfremmen

Bekijk ook onze andere mountainbikes: