Meiden mountainbike kopen: Snelle service binnen 24 uur

Door moderne technologie kunnen wij fietsen razendsnel bij de klant afleveren. Dit geldt ook voor een Lees door

Van laag naar hoog sorteren

47 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

47 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
mountainbike voor meisjes. Hierbij geldt dat een fiets soms binnen 24 uur al in jouw bezit kan zijn. Iedere stoere meid zit namelijk met smart te wachten op een mountainbike. Dit is ook niet gek, want een mountainbike kent vele voordelen. Zo beschikt een mountainbike voor meiden vaak over meerdere versnellingen. Zo kun je altijd een ideaal traptemp aanhouden. Zelf er met wind tegen wordt gefietst kan een rustig traptempo worden aangehouden. Dit geldt ook voor ritjes tegen een heuvel op. Het beeld dat mountainbike alleen maar voor jongens is, is al lang verdwenen. Steeds vaker zie je meisjes fietsen op een mountainbike. Een mountainbike meisje is daarom helemaal van deze tijd!

Mountainbike meisjes: Overige voordelen van een mountainbike

Het aanschaffen van een meiden mountainbike kent vele voordelen. Naast de versnellingen zoals hierboven genoemd, heeft een mountainbike vaak een verende voorvork. Dit heeft als voordeel dat als je over onverharde wegen rijdt, de meeste klappen worden opgevangen door de vering. Hierdoor wordt bijna iedere fietsrit als zeer prettig ervaren. Daarnaast ziet een mountainbike voor meiden er erg stoer uit. Grote kans daarom dat je kleine meid vaker naar buiten wil om te fietsen. Dit kan natuurlijk met jou als ouder, maar je kind kan ook met vriendjes of vriendinnetjes buiten fietsen. Wat nog een voordeel is, is dat een mountainbike meisje lekker door de modder en zand kan fietsen. De banden van een mountainbike zijn namelijk voorzien van diep profiel. Dit zorgt voor extra grip, waardoor op iedere ondergrond kan worden gefietst.

  • Verende voorvork voor opvangen van klappen uit onverharde wegen
  • Stoer uiterlijk, waardoor fietsen een groot plezier wordt
  • Banden zijn voorzien van diep profiel voor extra grip op iedere ondergrond

> Fietsen kopen? Tot wel 40% korting op het gehele assortiment!

Hoe hard moeten de banden van een fiets worden opgepompt?

Voordat je gaat fietsen is het belangrijk dat je naar de spanning van je banden kijkt. Als je zachte banden hebt biedt dat meer weerstand, waardoor trappen zwaarder gaat. Met goed opgepompte banden kun je gemakkelijker fietsen. Daarnaast slijt een slecht opgepompte band sneller dan een goed opgepompte band. Bekijk daarom voor het fietsen altijd goed of de banden een juiste spanning hebben. Je kunt dit doen door met je duim op de band te drukken. Een goed opgepompte band zou niet tot nauwelijks ingedrukt mogen worden. Kun je de band makkelijk indrukken? Dan is de band niet op de juiste spanning en moet je lucht toevoegen. Een goede bandenspanning is rond de 2,5 bar. Als je geen instrument hebt om de bandenspanning te meten, dan kun je weer gebruikmaken van de duim-regel. Zorg ervoor dat je de band niet tot nauwelijks kunt indrukken met je duim. Als de banden op spanning zijn, kun je genieten van een heerlijke fietstocht!

> Damesfiets of kinderfiets kopen? Nu gratis verzending!