Step kopen: gratis thuis afgeleverd

Even snel naar de supermarkt steppen om een boodschapje te halen. Of lekker door de wijk Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
steppen, van speeltuin naar speeltuin. Samen met je stepmaatjes. Een kinder step is een ideaal vervoersmiddel. Een step zorgt ervoor dat kinderen zich snel van a naar b verplaatsen en daarnaast werkt een step voor een kind eenvoudig. Geen voeten tussen de spaken, geen ketting die eraf kan vliegen en daarnaast stap je ook nog eens heel eenvoudig van de kinder step.

Luchtbanden of softwielen?

Ben je op zoek naar een step voor een meisje of een step voor een jongen? In ons assortiment kun je je hart ophalen. Er zijn verschillende soorten steppen. Voor een step meisje kun je bijvoorbeeld kiezen uit bekende Disney figuren. Denk aan een step van Minnie Mouse bijvoorbeeld.

Jongens kunnen rondsteppen op de stoere step van het thema Batman en Spiderman. Ben je niet op zoek naar een step jongen, maar meer een neutrale step? Dat kan! Wij verkopen ook steppen van 16 inch wielen. Deze step heeft extra brede luchtbanden. En extra brede luchtbanden betekent snelheid. Met de juiste techniek gaat je step supersnel. Zo haal jij makkelijk je vriendjes en vriendinnetjes in met je favoriete step.

Morgen al steppen

Wil je een step kopen voor je kind? Dat kan bij FietsenOpFietsen. Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek hier de leukste step voor je kind. Of je nu een kinder step zoekt met softwielen of met luchtbanden, hier ben je aan het juiste adres. Een leuke step betekent uren speelplezier voor je kind, dus bestel vandaag nog vóór 15:00 uur de step voor je kind en ontvang de step morgen al in huis.

Profiteer ook van onze andere voordelen:

  • Gratis thuis bezorgd
  • Scherpe prijzen
  • Groot assortiment aan steppen