Traptractor: vóór 15:00 besteld, morgen in huis

Dieren verzorgen, gras vervoeren, buiten spelen en door de modder racen: je (klein)kind vindt het fantastisch. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren
per pagina
Het liefst zou hij op een boerderij willen wonen – of misschien wonen jullie écht op een boerderij. Bezorg je kind het ultieme gevoel van het boerenleven met een heuse traptractor.

Een traptractor brengt ieder kind in zijn element. Met hoge snelheden racet hij op zijn traptractor speelgoed naar een spoedgeval: het konijn heeft namelijk geen eten meer. Of de planten moeten nodig water krijgen. Puur genieten, hoe een kind op kan gaan in zijn eigen fantasiewereld. Het voordeel van de traptractor is dat je kind heerlijk buiten speelt én lekker in beweging is. Dubbel genieten!

Traptractor mét aanhanger

Al onze traptractors zijn voorzien van aanhanger. Want wat is een boer(in) zonder een tractor met aanhanger? Deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar ook weer niet. De traptractor met aanhanger is namelijk óók los te koppelen. Moet er even grond gekiept worden? Tijd om de aanhanger los te maken van de tractor. De traptractor met aanhanger brengt je kind eenvoudig van A naar B. Mét alle spullen. Want ja: een schep, een berg zand en een pet tegen de zon, die kun je niet zomaar vergeten als boer zijnde!

Voor welke leeftijd zijn de traptractors?

Al vanaf jongst af aan kijkt je kind gefascineerd een langsrijdende tractor op de weg na. Gelukkig kunnen onze kleintjes al op de traptractor. Wanneer je kind kan lopen én met zijn voetjes bij de pendalen van de traptractor kan, is de traptractor geschikt. Over het algemeen wordt een traptractor vanaf 2 jaar gekocht.

Wat zijn de richtlijnen voor een traptractor vanaf 2 jaar? Op een traptractor met framemaat van 54 cm passen de meeste kinderen van 2 jaar wel. Dit is ook de kleinste maat die wij in het assortiment hebben. Een traptractor van klein formaat geeft je kind de ultieme kans om van jongs af aan al heerlijk buiten te spelen en betrokken te zijn bij het boerenleven.

Kleuren traptractor

Een traptractor met kar is in verschillende kleuren te verkrijgen. In ons assortiment hebben we de traptractors klein en groot in onder andere in deze kleuren:

  • Groen
  • Rood

Groen en rood zijn typische boerderijkleuren, superleuk voor op de traptractor met aanhanger.