Sorteren op:
Paarse beachcruiser

Paarse beachcruisers: gratis verzending!

Paarse beachcruisers hebben door het ontwerp en de uitvoering van zichzelf al een hip en trendy Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren

3 producten in totaal

Filteren
design en dat wordt door de speciale kleur nog eens versterkt. Een paarse beachcruiser is ideaal om dagelijks op te fietsen. Er wordt namelijk groot gemak en comfort geboden als er op deze leuke fiets wordt gefietst. De paarse beachcruisers in ons aanbod zijn van de hoogste kwaliteit en staan garant voor meerdere jaren fietsplezier.

Beachcruisers paars beschikken naast de bijzondere kleur uiteraard ook nog over een aantal andere kenmerken. Dat zijn eigenschappen die de stijl van deze fiets typeren, zoals het frame dat een unieke vormgeving heeft met gebogen stangen. Ook het gegeven dat een beachcruiser paars standaard niet is voorzien van een bagagedrager is een uniek aspect. Dat een bagagedrager ontbreekt, hoeft overigens niet te betekenen dat er geen sprake kan zijn van een voordrager. Dat is bij bepaalde modellen namelijk wel het geval.

Beachcruiser paars voor dagelijks gebruik

Een paarse beachcruiser ziet er fantastisch uit en het design is gebaseerd op hippe fietsen uit een ver verleden. De paarse beachcruisers zien er niet alleen geweldig uit, maar bieden voor het dagelijks gebruik optimaal comfort en gemak. Een paarse beachcruiser kan dan ook elke dag gebruikt worden om korte afstanden naar school of naar het werk te fietsen. Voor het overbruggen van langere afstanden biedt deze fiets overigens ook optimaal comfort.

> Een andere goedkope kinderfiets uitzoeken?

Optimaal comfort op de fiets!

Het optimale comfort ondervindt u namelijk doordat er sprake is van een fijne zithouding op een beachcruiser paars. Het trapsysteem is zo ontwikkeld dat u met groot comfort de trappers kunt bewegen. De beachcruisers paars die in het aanbod getoond worden, zijn op voorraad en kunnen dan ook binnen een dag na de bestelling al worden geleverd. Uiteraard met gratis verzending, zoals dat op het hele assortiment van toepassing is.

> Bekijk ook eens een goedkope meisjesfiets!