Sorteren op:

Paarse beachcruisers 26 inch: tot 40% korting!

Paarse beachcruisers 26 inch zijn geweldig leuke fietsen voor kinderen in de leeftijd van 10 tot Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
14 jaar. De 26 inch beachcruisers paar zijn namelijk voorzien van een fantastisch design en de originele uitstraling maakt dan ook net even het verschil. De voorkeur voor een 26 inch beachcruiser paar is uiteraard net even afhankelijk van de favoriete kleur. Als dat paars is dan is de keuze in elk geval snel gemaakt.

De beachcruisers 26 inch paars hebben overigens nog wel wat meer te bieden dan alleen een origineel en hip design. Het is namelijk zo dat er sprake is van gebruiksvriendelijke kenmerken. Bijvoorbeeld het stuur van de beachcruiser 26 inch paars dat extra breed ontworpen is en in combinatie met het comfortabele zadel voor een ideale zithouding zorgt. Bovendien kan uw kind de controle tijdens het fietsen uitstekend behouden doordat het stuur juist zo breed is.

26 inch beachcruiser paars met gratis verzending

Mocht u haast hebben bij de aanschaf van een paarse beachcruiser 26 inch dan is het handig om te weten dat wij al binnen 24 uur kunnen leveren. In ieder geval bezorgen wij de volgende dag al de 26 inch beachcruisers paars die voor 13.00 uur besteld zijn. Daar komen overigens geen extra kosten bij kijken, want de verzending van de 26 inch beachcruiser paars is helemaal gratis.

> Een andere jongensfiets 26 inch uitzoeken?

Verstel de zadel en het stuur!

Uw kind kan gedurende meerdere jaren met veel plezier fietsen op een beachcruiser 26 inch paars. Het zadel en het stuur zijn te verstellen in hoogte. Als uw kind is gegroeid, is het heel eenvoudig om de hoogte van het zadel en het stuur op de nieuwe lengte aan te passen. Wij bieden u overigens nog een extra service en dat is de mogelijkheid om de betaling van beachcruisers 26 inch paars pas achteraf te voldoen.

> Bekijk de kinderfiets 26 inch categorie!