Sorteren op:

Paarse transportfietsen dames: tijdelijk korting tot 40%

Paarse transportfietsen dames beschikken alleen al door de kleur over een unieke uitstraling en dat wordt Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
versterkt met het authentieke karakter van de voordrager. Door deze combinatie is er sprake van een dames transportfiets paars met een eigentijdse en trendy stijl. Het eigentijdse komt overigens ook naar voren door de uitstekende kwaliteit en het gemak en comfort dat geboden wordt met de dames transportfietsen paars.

Het is natuurlijk geweldig dat de transportfietsen dames paars er fantastisch uitziet. Het is echter ook belangrijk dat u op een aangename manier kunt fietsen. Dat kan zeker op de transportfiets dames paars van uw voorkeur dat over een soepel trapsysteem beschikt en alle comfort biedt met een zadel dat voor de ideale ondersteuning zorgt.

Transportfiets dames paars: kies voor fietscomfort

Een paarse transportfiets dames is niet alleen voor volwassen vrouwen een ideale keuze, maar ook voor jonge meiden. De kleur is aansprekend en het design is trendy en hip met een voordrager. De dames transportfietsen paars zijn onder meer geschikt om mee naar school te fietsen. Er is ruimte voor het meenemen van een schooltas op de voordrager van de dames transportfiets paars of achterop de bagagedrager.

> Bekijk het aanbod met alle transportfietsen voor dames

Authentieke uitstraling

De transportfietsen dames paars kunnen overigens een nog authentieker uiterlijk krijgen. Dat kan als u de keuze maakt voor de aanschaf van een fietskrat. Of in plaats van het kopen van een fietskrat de keuze laat vallen op een fietsmand voor de transportfiets dames paars. Denkt u er ook aan de fiets goed op slot te zetten. Op diefstalgevoelige locaties kan een ringslot net niet voldoende zijn om de fiets optimaal tegen diefstal te beschermen. De verzending van iedere bestelling is overigens altijd gratis en wij kunnen al binnen een dag leveren. Als u voor 13.00 uur bestelt, vindt de levering de volgende dag plaats.

> Liever een andere transportfiets kopen? Klik op de link.