Sorteren op:

Paarse damesfietsen met versnelling- nu met forse kortingen verkrijgbaar

Een paarse damesfiets met versnelling is een fiets met een niet heel erg opvallende kleur die Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
robuust en stevig is in het ontwerp en daarom ook goed fietst. Doordat het gebruik maakt van een relatief eenvoudig systeem voor de ketting met een makkelijke schakeling van de versnellingen, is een paarse damesfiets met versnellingen op zich een vrij eenvoudige fiets om op te gaan fietsen. Doordat je flink kunt doortrappen met de versnellingen is de fiets ook geschikt van langere afstanden. Zo kun je de fiets dus ook gebruiken als je werk ver van huis is en je de afstand toch wilt fietsen.

Paarse damesfiets met versnelling goed onderhouden

Een paarse damesfiets met versnelling is dankzij de kleur ook makkelijk verder aan te passen naar jouw eigen specificaties. Zo kan je er een houder voor een bidon op laten zetten of het zadel vervangen met er een in een kleur die meer op jouw eigen smaak aansluit. Op die manier kan jij jouw paarse damesfiets met versnelling makkelijk verder verrijken zodat je de fiets helemaal naar jouw wens maakt. Het maakt het uniek op de manier waar het rijtuig aansluit bij aspecten van jouw eigen persoonlijke smaak. Een belangrijk onderdeel om te leren bij iedere fiets, dus ook een paarse damesfiets met versnelling, is het onderhoud. Zo zorg je er niet alleen voor dat jouw fiets er mooi blijft uitzien, maar ook dat het niet snel stuk kan gaan door roest of andere factoren waardoor je naar de fietsenmaker zou moeten gaan. Een belangrijk aspect van het onderhoud is de ketting goed houden. Dit doe je door de ketting van jouw fiets regelmatig te smeren. Ook moet je regelmatig naar je banden kijken om te zien of ze nog goed zijn. Zo niet, dan moet je ze even oppompen.

> Fietstas  kopen: Profiteer van gratis verzending!

Forse kortingen

Het mooiste is dat een paars damesfiets met versnellingen op dit moment met forse kortingen verkrijgbaar is. Door gebruik te maken van deze kortingen, haal jij een mooie tweewieler in huis voor een zeer scherpe prijs die je niet snel ergens anders kunt vinden. Daarnaast wordt er ook niks extra’s gerekend voor bezorging, dus kan je hem gratis voor jouw deuren laten leveren. Je hebt niet alleen een goede damesfiets snel en makkelijk in huis, maar spaar je ook nog eens geld uit dat je voor andere dingen kan gebruiken.

> Tot 40% korting: Bekijk nu de Popal fietsen!

Vanaf welke lengte is een 28 inch fiets geschikt?

Al vanaf 145 cm. Vaak wordt ook een leeftijd aan de 28 inch gekoppeld, vanaf 12 jaar is gemiddeld genomen de 28 inch fiets geschikt.

Uit hoeveel versnellingen kan je kiezen in jullie assortiment damesfietsen?

Je kunt damesfietsen kopen met 3, 6, 7 8, 18 of 21 versnellingen. Al vanaf €299,- te koop in onze webshop.

Heeft elke fiets een ART-2 gekeurd slot?

Nee, dit is verschillend per model damesfiets. Heeft de fiets die je graag wilt aanschaffen geen ART-gekeurd slot? Dan kun je altijd nog een ART-gekeurd hangslot aanschaffen.