Sorteren op:

Paarse kinderfietsen 14 inch: tot 40% voordeel!

Paarse kinderfietsen 14 inch zijn voordelig geprijsd bij Fietsenopfietsen.nl. Wij hanteren overigens voor het complete assortiment Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
voordelige prijzen en niet alleen voor 14 inch kinderfietsen paars. U kunt voor de aanschaf van de eerste 14 inch kinderfiets paars dan ook goedkoop slagen en uw kind een geweldige echte eerste fietservaring bezorgen.

Aangezien de kinderfietsen 14 inch paars voor kinderen vanaf 3 jaar geschikt zijn, worden alle uitvoeringen met zijwieltjes geleverd. Het is namelijk niet zo dat elk kind van 3 jaar op een kinderfiets 14 inch paars zonder zijwieltjes stapt en zo wegfietst. Zo gemakkelijk is het ook weer niet om het fietsen goed onder de knie te krijgen. Na verloopt van tijd merkt u wel wanneer uw kind eraan toe is om zonder de zijwieltjes zelfstandig te fietsen.

14 inch kinderfiets paars vooraf of na ontvangst betalen

Wij bieden u bij de aankoop van een paarse kinderfiets 14 inch graag de gelegenheid om te kiezen op welke manier u wenst te betalen. Veel klanten kiezen ervoor om direct af te rekenen bij de aanschaf van een 14 inch kinderfiets paars. Het is echter ook mogelijk om pas na ontvangst af te rekenen. Het is maar net welke voorkeur u heeft. De optie is in elk geval altijd beschikbaar voor de aankoop van één van de 14 inch kinderfietsen paars.

> Toch een andere kinderfiets 14 inch nodig?

De veiligheid van uw kind is het belangrijkste!

Daarnaast zorgen wij ervoor dat de kinderfiets 14 inch paars met gratis verzending op het adres wordt geleverd dat u heeft opgegeven bij de bestelling. Dat wij kinderfietsen 14 inch paars ook nog heel snel verzenden, is een extra voordeel. Wij kunnen binnen een dag de fiets bezorgen. Denkt u er ook aan om een fietshelm te kopen? De veiligheid van uw kind in het verkeer is belangrijk en een fietshelm biedt de nodige bescherming voor het kinderhoofdje.

> Bekijk alle goedkope kinderfietsen.

Voor welke leeftijd is de 14 inch kinderfiets geschikt?

De 14 inch fietsen zijn goed geschikt voor kinderen van 3-5 jaar. Natuurlijk is het ene kind het andere kind niet. Kijk daarom vooral naar de lengte van je kind. Is jouw kind rond de 100 cm? Dan is de 14 inch kinderfiets zeker geschikt.

Zijn de 14 inch fietsen ook met mandje verkrijgbaar?

Ja, ook met mandje is de fiets verkrijgbaar. Daarnaast zijn er ook fietsen in het assortiment met een mooi voorrekje. Vink jouw keuze aan in het filtermenu van de webshop.

In welke kleuren leveren jullie de 14 inch fietsen?

In maar liefst 11+ kleuren. Kies een mooie kleur uit het filtermenu en de meest vrolijke kleuren verschijnen op je beeldscherm.