Sorteren op:

Paarse kinderfietsen 18 inch: gratis verzending

Het is natuurlijk leuk dat de paarse kinderfietsen 18 inch met een hip design zijn uitgevoerd. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Dat kan een belangrijk aspect zijn om een keuze te maken, maar daarnaast is het comfort en gemak van even groot belang. Of nog belangrijker. Bovendien speelt de veiligheid in het verkeer ook een rol. De 18 inch kinderfietsen paars komen daar met het ontwerp aan tegemoet. Uw kind kan namelijk in een prima zithouding plaatsnemen op een 18 inch kinderfiets paars.

De ideale zithouding is van belang op een kinderfiets 18 inch paars om daarmee een goed overzicht over de omgeving te hebben. Als u kind helemaal voorover gebogen moet fietsen dan komt dat het gezichtsveld niet ten goede. Bij het ontwerpen van de kinderfietsen 18 inch paars is met de ideale zithouding rekening gehouden. Verder is er uiteraard ook aan het comfort en gemak gedacht.

Paarse 18 inch kinderfiets binnen een dag geleverd

Een paarse kinderfiets 18 inch kan binnen een dag worden geleverd zonder dat daarvoor verzendkosten of een andersoortige bijdrage voor wordt gevraagd. Dat maakt de aanschaf van een 18 inch kinderfiets paars bij Fietsenopfietsen.nl extra goedkoop. De gratis verzending op het hele assortiment en dus ook op alle 18 inch kinderfietsen paars is slechts één onderdeel van onze service. U kunt bij ons namelijk ook kiezen om vooraf of pas na de levering te betalen.

> Toch een andere kinderfiets 18 inch nodig?

Veiligheid in het verkeer!

Voor wat betreft het fietsen van kinderen op een kinderfiets 18 inch paars geldt zoals gezegd dat veiligheid in het verkeer een belangrijk aspect is. Het wordt voor veel ouders steeds gewoner om hun kind bijvoorbeeld met een fietshelm te laten fietsen. Als u ook voor veiligheid kiest dan kunt u desgewenst een fietshelm bij ons bestellen nadat u een keuze heeft gemaakt uit het aanbod met kinderfietsen 18 inch paars.

> Bekijk het gehele aanbod goedkope kinderfietsen!

Voor welke leeftijd is de 18 inch kinderfiets geschikt?

18 inch fietsen zijn geschikt voor jongens en meisjes van 5- 7 jaar oud. Let vooral op de lengte wanneer je de juiste maat fiets wilt uitkiezen. 18 inch= geschikt voor kinderen rond de 110 cm.

In welke kleuren zijn de 18 inch fietsen beschikbaar?

In maar liefst 11+ kleuren. Kies bijvoorbeeld ook voor een vrolijke print. Daarnaast hebben de wielen ook vaak een kleur: zwart, beige, roze of blauw.

Welke merken 18 inch kinderfietsen verkopen jullie?

Wij verkopen 18 inch kinderfietsen van de bekende merken Altec, Popal, Spirit, Volare en Disney Frozen 2. Al vanaf €138,- zijn deze kinderfietsen beschikbaar.