Sorteren op:

Paarse mamafietsen: tot 40% korting

Paarse mamafietsen zij hip en comfortabel. Er zijn tegenwoordig allerlei soorten damesfietsen die als paarse mamafiets Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
kunne doorgaan. Als er aan meerdere eisen wordt voldaan, kan al snel gesproken worden over paarse mamafietsen. Dat is bijvoorbeeld het geval als de fiets sterk genoeg is om twee kinderen te vervoeren en dat er daarnaast ook nog ruimte is om boodschappen mee te nemen.

Verder is het belangrijk dat mamafietsen paars bijvoorbeeld ook ruimte bieden voor het meenemen van een buggy. Als er ruimte is voor fietstassen op de bagagedrager of op de voordrager is dat een extra voordeel. Een mamafiets paars voorziet bovendien in een ruime instap en beschikt over een breed stuur om een goede controle te kunnen houden. Als er naar deze aspecten wordt gekeken, heeft u in ieder geval een ruime keuze bij Fietsenopfietsen.nl.

Mamafiets paars: gratis verzending

In de eerste plaats is een paarse mamafiets natuurlijk bedoeld om veilig tot twee kinderen op mee te nemen op de fiets. Ook zonder kinderen bieden de paarse mamafietsen het optimale comfort en gemak. Daarom is een paarse mamafiets perfect voor dagelijks gebruik en niet alleen als u er met de kindjes op uitgaat. In ons aanbod kunt u alle mogelijkheden met elkaar vergelijken en op basis van uw voorkeuren een keuze maken.

> Bekijk alle mamafietsen!

Voor 13u besteld, morgen in huis!

De mamafietsen paars zijn standaard op voorraad, zodat Fietsenopfietsen.nl altijd een snelle levering aan huis kan garanderen. Bestelt u bijvoorbeeld voor 13.00 uur een mamafiets paars dan kunt u de volgende dag er al naar uitkijken. Wij kunnen al binnen 24 uur bezorgen en brengen daar geen extra kosten voor in rekening. De verzending is standaard gratis en dat is op het complete assortiment van toepassing. Verder kunt u kiezen of u meteen wilt betalen of dat pas na aflevering doet.

> Toch op zoek naar iets anders? Bekijk onze dames transportfietsen!

Wat zijn mamafietsen?

Mamafietsen zijn speciaal gemaakt om kinderen te vervoeren. Zo is er extra ruimte om een kinderzitje te monteren of heeft het een lagere opstap. Daarnaast is deze fiets een stuk steviger dan een normale fiets.

Wat is dé ideale mamafiets?

Dit hangt af van jouw wensen. Ga voor jezelf na wat je belangrijk vindt aan een mamafiets. Onderwerpen waar je bijvoorbeeld over na kunt denken: lagere opstap, dikkere banden, extra ruimte kinderstoeltje, voldoende versnellingen en een breder stuur.

Welke merken mamafietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen mamafietsen van de bekende merken Altec, Popal en Spirit. Deze fietsen zijn in maar liefst 10+ kleuren te verkrijgen.