Sorteren op:

De lila meisjesfietsen: altijd voor een lage prijs

Een meisjesfiets lila bestel je voor een altijd lage prijs bij ons, maar ook als je Lees door

Set Ascending Direction

3 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

3 producten in totaal

Filter
per page
een ander soort fiets zoekt kun je bij ons terecht. De fietsen variëren in vele kleuren, soorten, maten, en modellen. Wat voor fiets je ook zoekt, op deze website is de kans groot dat je slaagt. Als jouw zoon of dochter nog een mooie fiets nodig heeft, dan is het verstandig om eens op deze website te kijken. Zo kun je dus onder andere de meisjesfiets lila bestellen. Deze fiets heeft een frisse kleur waar jouw dochter zeker blij van zal worden. Zo kan ze met een mooie fiets op school aankomen. Bovendien is de lila meisjesfiets ook uitermate geschikt voor langere fietstochten. Wel moet je er dan voor zorgen dat je je kind niet te ver laat fietsen; dit kan erg vermoeiend zijn voor de beginnende fietser.

Mooie en stevige lila meisjesfiets

De lila meisjesfiets van fietsenopfietsen.nl is niet alleen mooi en hip. De fiets is ook nog eens erg betrouwbaar. Dat komt omdat de fiets gebouwd is met een stevig frame en zadel, zodat je kind stabiel kan fietsen. Bovendien is ook het stuur erg stabiel. Je kind zal dus niet zomaar zonder reden om kunnen vallen. Ook als het waait zal je kind over het algemeen nog veilig kunnen fietsen. Wel moet je daar natuurlijk altijd mee oppassen. Zeker als je kind nog niet zo goed kan fietsen, is het gevaarlijk om hem of haar naar school te laten fietsen wanneer het erg hard waait. Ook moet je oppassen met hellingen en drukke wegen en kruispunten. Daarom is het belangrijk dat je vooral in het begin altijd een oogje in het zeil houdt.

> De Popal kinderfiets: Vandaag vóór 13:00 uur besteld = morgen in huis!

Hoe kun je je fiets het beste onderhouden?

  • Het onderhouden van een fiets hoeft niet moeilijk te zijn. Je moet het alleen wel regelmatig doen. De onderstaande tips kunnen je helpen om je fiets goed te onderhouden.
  • Laat er regelmatig naar kijken door je fietsenmaker. Hij of zij zal precies weten wat er aan de fiets gedaan moet worden.
  • Wanneer je merkt dat iets minder goed werkt, is het verstandig om je fiets zo snel mogelijk te repareren of naar de fietsenmaker te brengen.
  • Zorg ervoor dat je je fiets regelmatig laat oliën. Zo blijft je fiets lekker soepel fietsen.
  • Doe niet al te gekke dingen met je meisjesfiets lila. Voor een wilde tocht door het bos kun je beter een mountainbike aanschaffen.

> Fietstas kopen: Profiteer nú van gratis verzending!

Welke maten meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

Alle maten. Meisjesfietsen verkopen wij voor de allerkleinsten van 1-3 jaar (10 inch) tot en met de oudere leeftijden 10 -14 jaar (26 inch). Kijk vooral naar de lichaamslengte wanneer je de juiste maat wilt uitkiezen. 10 inch= is geschikt voor 85-100 cm, waarbij 26 inch geschikt is voor rond de 145 cm.

Welke merken meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

We verkopen bekende merken als Altec, Popal, Spirit en Volare. Maar ook bijvoorbeeld voor de kleine kinderen de bekende stripfiguren als DisneyFrozen 2, Disney Princess, Minnie Mouse en Peppa Pig.

Hebben de meisjesfietsen ook versnellingen?

Jazeker. Voornamelijk de fietsen voor oudere meisjes hebben versnellingen. Vanaf de 20 inch fietsen kun je kiezen voor een fiets met versnellingen.